:: HABER DETAY

Perküsyon Orkestrasından Üçü Bir Arada Birincilik
Atakent Haber Reklam

Perküsyon Orkestrasından Üçü Bir Arada Birincilik


Şef Engin Gürkey’in Mert Demirci yönetimindeki Küçükçekmece Müzik Akademisi Perküsyon Orkestrası İstanbul Uluslararası 8. Pera Perküsyon Festivali kapsamında düzenlenen İstanbul Uluslararası 1. Pera Perküsyon Yarışmasında Yetişkinlerde ve Çocuklarda birinciliği elde etti.



Yarışmaya Yetişkinlerde Latin, Ritimce ve Türk Perküsyon Toplulukları ile katılan Küçükçekmece Müzik Akademisi Orkestrası gösterdiği üstün performansla kendi içerisinde birinciliği paylaştı. Yarışmada ikinciliği Üsküdar Amerikan Koleji alırken, üçüncülüğü ise Gürkey Perküsyon Akademisi elde etti.





Küçükçekmece Müzik Akademisi Orkestrası Latin Perküsyon Topluluğu



Küçükçekmece Müzik Akademisi Orkestrası Ritimce Perküsyon Topluluğu



Küçükçekmece Müzik Akademisi Orkestrası Türk Perküsyon Topluluğu

Ayrıca Küçükçekmece Müzik Akademisi Perküsyon Orkestrasından Şennur Onay Pulatkan davul performansıyla juri özel mansiyon ödülüne layık görüldü.



8 Mart 2018 tarihinde Pera Güzel Sanatlar Akademisinde düzenlenen festival gün boyu sürdü. Çeşitli grupların yer aldığı festivalde Mert Demirci Yönetimindeki Küçükçekmece Perküsyon Orkestrası güne damga vurdu.



Dünyaca ünlü perküsyon üstadı David Friedman, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasından Can Kıyıcı, Borusan Flarmoni ve İstanbul Devlet Senfoni Orkestrasından Müşfik Uzun ve Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuvarından Oğuzhan Oğuz’un bulunduğu juri ve salondaki seyircilerin büyük beğenisini kazanan Küçükçekmece Akademisi Perküsyon Orkestrasının Latin, Ritimce ve Türk Toplulukları göstermiş olduğu performans ile birinciliği paylaşmış oldu.



Festivalde ayrıca Küçükçekmece Müzik Akademisi Çocuk Akademik Perküsyon Grubu ve Perküsyon Çocuk Amatör Grubu da çocuk dalında birinciliği paylaştı.



Festivalin ilk gününde ise solo perküsyon performanslarında 12-15 yaş grubunda Beste Gürkey birincilik, Teoman Şentürk ikincilik ve Erkin Can üçüncülük, 16-19 yaş grubunda Doğa Berk Oktay birincilik, Bestem Menokan ikincilik veTeoman Berkay Aksu üçüncülükve 20 üzeri yaş grubunda ise Kaan Soysal birincilik, Can Demir ikincilik, Berk Öner üçüncüşük ve Akın Duman ise Mansiyon Ödülüne layık görüldü.



12-15 yaş grubu Perküsyon Birincisi Beste Gürkey



20 yaş üstü Perküsyon Mansiyon Ödülü Sahibi Akın Duman

:: Atakent

15 Şehitler Köprüsü Bu Gece Kapalı Olacak

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklama ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsünün 29...

Kaynak: AtakentHaber

Köprü Ve Otoyol Ücretlerine Zam Geri Çekildi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun otoyol ve köprü geçişleri...

Kaynak: AtakentHaber

Köprü Ve Otoyol Ücretlerine Zam Geldi

Karayolları Genel Müdürlüğü, `Otoyol ve köprü ücretleri, 25 Ekim 2023 Çarşa...

Kaynak: AtakentHaber

29 Ekim’de Bazı Metrolar Ücretsiz Olacak

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyl...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam