:: HABER DETAY

Trabzonspor’un Messi’si
Şahin Tercüme Reklam

Trabzonspor’un Messi’si


İki bireysel hata sonucu kaybedilen Galatasaray maçından sonra, bir başka sarı kırmızılı takıma karşı bu kez Trabzonspor’un Messi’sinin bireysel yeteneği ile maçın kilidi açılmış oldu.

Abdülkadir Ömür çok şık bir gol atarak bir hafta aradan sonra kendisini affettirmesini bildi. Golün üzerine yapmış olduğu asistle Yusuf Yazıcı’nın da bu sezonki altıncı golünü atmasına katkıda bulundu.

Bu genç yeteneklerin doğru noktalarda topla buluşturulmasının ne kadar önemli olduğu bu maçta daha net bir şekilde anlaşılmış oldu.

Kazanılan moralle golü atan her oyuncunun istatistiklerine asisti de ekleme isteği sonucu goller gelmeye devam etti. Yusuf Yazıcı’nın serbest vuruştan yapmış olduğu ortaya kafayı vuran Burak Yılmaz takımı üç farklı galibiyete taşımış oldu.

Olcay Şahan ise gol atmasa da maçta ben de varım dercesine Burak Yılmaz’a ceza sahasındayken çok güzel bir topuk asisti yaptı ve Burak Yılmaz ligdeki yirmiikinci golünü atmış oldu.

Trabzonspor’da maçların en az bir yarısını heba etme alışkanlığı ne yazık ki hala sürüyor. Takımda bir sistemin kurulamamış olması bunun en büyük nedenlerinden biri olsa gerek. Okay bu maçta da kalitesini ortaya koymaya devam etti.

Her şeye rağmen kazanılan farklı galibiyet de Muharrem Usta yönetimine güzel bir veda hediyesi olmuş oldu.

Transfer yasağının kaldırılma ihtimali doğduğu taktirde yeni yönetimin maliyetli oyuncular elden çıktılırken Trabzonspor’un iskeletini oluşturacak genç ve yetenekli oyuncuları kadroda tutması gerektiğini buradan bir kez daha hatırlatmak istiyorum.

:: Spor

Filenin Sultanları İçin Olimpiyatlar Macerası Başlıyor

2023 CEV Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyo...

Kaynak: HabetTürk

Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlu Futsal ...

Kaynak: AtakentHaber

Genç Yüzücü Dünya Şampiyonu!

Milli sporcu Kuzey Tunçelli, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampi...

Kaynak: AtakentHaber

Şampiyon Filenin Sultanları!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında çekişmeli ...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam