:: HABER DETAY

Rehavet Yaramıyor!
Şahin Tercüme Reklam

Rehavet Yaramıyor!


Rakibin geri dönüşe imza attığı Alanyaspor maçının üzerinden aylar geçmesine rağmen aynı travma takım üzerinde etkilerini göstermeye devam ediyor.

Deplasmandaki Osmanlıspor maçına Okay Yokuşlu ve Burak Yılmaz’ın yokluğunda maça çok da kötü başlamayan, hatta Novak ve Yusuf Yazıcı ile üst üste goller bulan Trabzonspor daha sonra bir gol yemesine rağmen bir gol daha atınca bu maçın alınacağına dair inanç artmıştı ancak rakibin kurduğu baskı ile yenilen iki gol bir bakıma makus kaderin değişmediğini göstermiş oldu.

Kaçan gollerin yanı sıra önce Abdülkadir sonrasında ise Kucka’nın, yani maçın iki yıldızının sakatlanıp oyundan çıkmasından sonra yenilen üçüncü gol öncesi de Onur’un sakatlanması Trabzonspor adına yaşanan talihsizliklerdi. Neyseki kaptan Onur’un sakatlığının sadece dizindeki esnemeden ibaret olduğu ve üç haftalık bir dinlenmenin ardından sahalara dönebileceği haberi bir nebze de olsa yüreklerimizdeki acıyı hafifletmiş oldu.

Bir başka talihsizlik ise Halis Özkahya yönetimindeki hakem triosunun bu maça verilmesi ve onların da kendilerine verilen görevi layıkıyla icra etmeleri oldu!

Şike süreci sonuca bağlanmadıkça federasyonun kirli ellerinin Trabzonspor’un üzerinde olacağının bilinciyle zımba gibi genç ve kaliteli bir sistem takımı kurup rakipleri eze eze yeneceğimiz günler de elbette gelecek.

Umutsuzluğa kapılmaya hiç gerek yok, yeni gelecek nesil iyi işlendiği ve kaliteli isimlerle harmanlandığı taktirde başarı er ya da geç elde edilecektir.

Bunun en güzel örneği Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür. Bu gençler verilen fırsatı iyi değerlendirdiler ve her oynadıkları maçta üstüne koya koya futbollarını büyüttüler. Diğer genç arkadaşlarına da çok güzel örnek oldular. Yeterki gençlere güvenelim ve fırsat verelim.

:: Spor

Filenin Sultanları İçin Olimpiyatlar Macerası Başlıyor

2023 CEV Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyo...

Kaynak: HabetTürk

Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlu Futsal ...

Kaynak: AtakentHaber

Genç Yüzücü Dünya Şampiyonu!

Milli sporcu Kuzey Tunçelli, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampi...

Kaynak: AtakentHaber

Şampiyon Filenin Sultanları!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında çekişmeli ...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam