:: HABER DETAY

3Hisar’ın Beklenen Albümü Çıktı
Atakent Haber Reklam

3Hisar’ın Beklenen Albümü Çıktı


Tohumları Atakent’te atılan ve çok değerli müzisyenlerden oluşan 3HİSAR Müzik Grubunun ilk albümü piyasaya çıktı.

Alanlarında yetkin üç müzisyen olan Hakan Dedeler, Engin Gürkey ve Erdinç Şenyaylar tarafından İstanbul’da kurulan 3HİSAR Müzik Grubu, geniş müzikal yelpazesi ile 3HİSAR Müzik Projesi kapsamında; yeni besteler, şarkılar, Geleneksel Türk Müziği ve Klasik Batı Müziği gibi birçok formda şarkıları dinleyici beğenisine sunmakta. İnteraktif biçimde gerçekleştirilen 3HİSAR konserlerinde dinleyiciyle müzik paylaşımının yanı sıra icra edilen müzikler hakkında da bilgi paylaşımında bulunulmakta.

3HİSAR Müzik gurubunun ilk albümü Hemhâl, Kınay Prodüksiyon etiketi ile 4 Mayıs 2018’de Apple müzikte, 11 Mayıs 2018’de ise tüm dijital platformlarda yerini alıyor.

Ses ve Tanbur’da Hakan Dedeler , Multi Perküsyonlarda Engin Gürkey, Gitar ve diğer Telli Çalgılarda Erdinç Şenyaylar yer almakta. Albüm toplam 10 şarkıdan oluşmakta. Albüm’de 4 adet sözlü eser, 6 adet de enstrümantal eser yer almakta. Albümün en önemli özelliği 3HİSAR üyesi müzisyenlerin besteleri, yeni besteler ve eski türkülerden oluşmasıdır.

Albümün çıkış parçası olan Açmayan Tomurcuğum parçasının sözleri Hidayet Şakalar, müziği ise Hakan Dedeler’e aittir. Albümün diğer parçaları sırasıyla; İstanbul, Çelişki, Gökyüzünde Tüten Olsam, Haziran, Sardunya, Ağlama Gülüm, Dil-û Can, Esma ve İstanbul (Enstrümantal).

:: Müzik

AKSM Konser: Ayşe Sağyaşar

12 Nisan Perşembe günü saat 20:00’de Atakent Kültür Sanat Merkezi’nde Ayşe ...

Kaynak: AtakentHaber

AKSM Konser: Umut Akyürek

15 Mart Perşembe günü saat 20:00’de Atakent Kültür Sanat Merkezi’nde Umut ...

Kaynak: AtakentHaber

Müzik Akademisi - Söyleşi

Müzik Akademisi’nde 25 Şubat Pazar günü Saat 16:00’da Doç. Dr. Okan Murat Ö...

Kaynak: AtakentHaber

AKSM Konser: Yaprak Sayar

08 Şubat Perşembe günü saat 20:00’de Atakent Kültür Sanat Merkezi’nde İstan...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam