:: HABER DETAY

Yorgan Gitti, Kavga Bitti
Şahin Tercüme Reklam

Yorgan Gitti, Kavga Bitti


Hafta içi oynanan kupa maçı sonrası Akhisarspor’un Türkiye Kupasını evine götürmesi ile Avrupa Kupalarına katılım macerası sona eren matematiksel olarak sona erip kafa olarak rahatlayan Trabzonsporlu oyuncular kendilerini maça daha kolay verip ilk yarıda farklı bir skor elde etmesini bildi. İkinci yarı ise çok fazla rakibi zorlamadan üç puanı hanesine yazdırdı.

Abdülkadir ve Yusuf’un iştahlı pas oyununa Olcay Şahan ve Dame N’Doye de katılınca takım seyir zevki yüksek bir ilk yarı sergiledi. Üç golün yanı sıra iki de direkten dönen top vardı. Pereira’nın asistinde N’doye, N’doye’un asistinde Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir’in asistinde Olcay Şahan Bursaspor filelerini havalandırmasını bildi.

Maçın ikinci yarısında Trabzonspor adına en net pozisyon ise Dame N’Doye ile yaşandı ve penaltı ile sonuçlandı. Ancak Dame N’Doye penaltıyı Harun’a nişanlayınca farkın daha da açılması mümkün olmadı.

Bursaspor’un açık bir oyun tercih etmesi Trabzonspor’un oyununu olumlu yönde etkileyen faktörlerden bir tanesiydi. Onazi orta sahada Bursaspor’un taraftarı önünde son maçına çıkan yıldızı Batalla’ya göz açtırmadı. Defansta uzun bir aradan sonra oynayan Mustafa Akbaş ve Durica ise güven verdi.

Bursaspor taraftarı oyundan çıkarken centilmence Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir’i alkışlarken Trabzonspor taraftarı da Batalla’yı alkışlayarak karşılık verdi.

:: Spor

Filenin Sultanları İçin Olimpiyatlar Macerası Başlıyor

2023 CEV Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyo...

Kaynak: HabetTürk

Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlu Futsal ...

Kaynak: AtakentHaber

Genç Yüzücü Dünya Şampiyonu!

Milli sporcu Kuzey Tunçelli, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampi...

Kaynak: AtakentHaber

Şampiyon Filenin Sultanları!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında çekişmeli ...

Kaynak: AtakentHaber

Sanal Saha Reklam