:: HABER DETAY

Yenilenme Şart
Şahin Tercüme Reklam

Yenilenme Şart


Karabükspor maçı kağıt üzerinde her ne kadar banko görülse de Rıza hoca temkinli oyunu elden bırakmadı.

Maçların en az bir yarısını kötü oynama alışkanlığı sezonun son maçında da devam etti. İlk yarıda oyuncular sezonu çoktan kapatmış gibilerdi.

Sahada keyif veren Abdülkadir ve Yusuf olmasa ilk yarının pek de izlenecek yanı yoktu.

İkinci yarıda ise özellikle Sosa’nın oyuna dahil oluşuyla takım kendine gelmeye başladı. Pas oyununda Abdülkadir, Yusuf, Sosa, N’doye, ve Pereira rakibi ikinci yarıda bir hayli zorladı. Pereira’nın iki gol bulması ve Yusuf Yazıcı’nın bir direkten dönen topunun yanı sıra, bir de gol bulması maçın heyecan veren anlarındandı.

Defansta Durica ve bir iki pozisyon dışında Mustafa Akbaş güven verdi. Kaleci Uğurcan da çok fazla zorlanmadı ve Yusuf ve Abdülkadir gibi fırsat verildikçe üstüne koyarak devam edecektir.

Bu galibiyetle oyuncular Rıza hocaya da güzel bir veda hediyesi vermiş oldu.

Yeni teknik direktör alımının yapılacak olması ve feda sezonu yaşanacağı gerçeğinden hareketle taraftarların genç ve yeni bir iskelet kurulumu aşamasında takıma destek olması gelecek senelerin de kaybedilmemesi adına çok önemli.

Yaşlı ve tecrübeli oyunculardan belki sadece birkaçının kalacağı düşünülürse gençleşen kadro ile takım çok daha dinamik bir hal alacaktır.

Bu noktada ve istenen oyunun sahaya yansıtılabilmesi adına uyumlu bir şekilde çalışabilecek teknik kadronun kurulması konusunda Özkan Sümer hocaya güvenilmesi gerekiyor.

Mali açıdan ucuz ama kaliteli tercihler (yatırımlar) yapılarak gereksiz maliyetlerin önüne geçileceği gerçeği göz önünde bulundurulmalı.

Borç azaltılmadığı sürece kalıcı başarının gelmesi zor. Yeni göreve başlayan yönetim de bunun bilincinde olarak elinden geleni yapacaktır. Yeter ki gerekli desteği hissetsinler.

:: Spor

Filenin Sultanları İçin Olimpiyatlar Macerası Başlıyor

2023 CEV Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyo...

Kaynak: HabetTürk

Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlu Futsal ...

Kaynak: AtakentHaber

Genç Yüzücü Dünya Şampiyonu!

Milli sporcu Kuzey Tunçelli, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampi...

Kaynak: AtakentHaber

Şampiyon Filenin Sultanları!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında çekişmeli ...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam