:: HABER DETAY

M.İ.3
Şahin Tercüme Reklam

M.İ.3


merhaba sinemaseverler;

Uzunca bi aradan sonra tekrardan birlikteyiz.
bu sezon birbirinden iddalı yapımlarla siz sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.
bunlardan biride david fincherın yönetmen koltuğuna oturduğu senaryosu serinin önceki filmlerinde olduğu gibi robert towne tarafından yazılan Mission İmposible 3 (Görevimiz Tehlike 3)filmi serinin bugune kadar ki en iyi filmi olmasina ragmen tom cruise un son yillarda onlenemez antipatikligi dolayisiyla gerekli alkisi ve ilgiyi goreceginden suphe ettigim yapimdir.

dc, berlin, vatikan derken sangay a kadar uzanan, playstation xbox tadinda ki kovalamaca michelle monaghan sayesinde ayri bir guzellesiyor, bunuda soylemeden edemiyecegim. bu kizda var bir numara.

film diğer iki mission impossible filmleri gibi izlenebilir kıvamda. esas oğlanımız ethan hunt, ilk filmdeki gibi yakınlarından kazık yiyor ve işin içinden çıkmaya çalışıyor. öte yandan da bildiğimiz uçuk aksiyon figürlerini gözümüze sokuyor ve bol bol koşuyor.

j.j abrams yer yer filme ağırlığını koymuş, filmin başları aynen abramsın dizilerinden bildiğimiz gibi kafada soru işareti bıraka bıraka işliyor. ayrıca eğer aksiyon dozu daha düşük olsaymış resmen bir aşk filmine dönüşüyormuş.

philip seymour hoffmanın kötü adamı çok iyi kotardığını görüyoruz. zaten filmdeki en parlak oyunculuğu da o sergiliyor. ayrıca sürekli gucci takımının kirlenmesine söylenen luther abimiz de bu filmde daha ağırbaşlı bir hal almış. ethan da luther da yaşlanıp olgunlaşmışlar resmen bi ağırlık ki sormayın filmin en guzel surprizi ise spaced serisinden hatirlayabilecegimiz simon pegg oldu. esprileri patlatan acar ajan idi kendisi...

HAFTAYA YENİDEN GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE HOŞÇAKALIN

:: Sinema

‘Once Upon A Time In Hollywood’ 23 Ağustos’ta Vizyonda!

Yönetmenlik koltuğunda Quentin Tarantino’nun oturduğu Bir Zamanlar Hollywoo...

Kaynak: Yusuf Doğangüneş - AtakentHaber

Captain Marvel’in Film Müziklerini Yapan Türk!

8 Mart’ta dünya ile aynı anda Türkiye’de de vizyona girecek olan Marvel Sin...

Kaynak: AtakentHaber

Oscar Ödülleri Sahiplerini Buldu

Bu yıl 91’incisi düzenlenen Akademi Ödülleri dağıtıldı. Los Angeles’taki Do...

Kaynak: AtakentHaber

Yeşil Rehber

30 Kasım Cuma günü vizyona girecek olan Yeşil Rehber’de, Mahershala Ali say...

Kaynak: AtakentHaber

Sanal Saha Reklam