:: HABER DETAY

NBA’de Finalin Adı Cavaliers-Warriors
Şahin Tercüme Reklam

NBA’de Finalin Adı Cavaliers-Warriors


NBA’de Cleveland Cavaliers’ten sonra ikinci finalist de Golden State Warriors oldu.

Doğu Konferansında Cleveland Cavaliers son seride Boston Celtics’i 4-3’lük serinin sonunda mağlup ederken, Batı Konferansında ise Golden State Warriors da rakibi Houston Rockets’ı yine 4-3’lük seri sonunda 101-92’lik skorla evine göndermeyi başardı.

Clevland Cavaliers üst üste dördüncü kez NBA finaline çıkarken yine Golden State Cavaliers ile karşılaşacak. Cleveland’dan önceki 4 sezonunda da Miami Heat’le 4 final oynayan LeBron James de üst üste 8. kez NBA finalinde yer alacak.

LeBron James, Celtics serisi boyunca 33.6 sayı 9 ribaunt 8.4 asist ortalamalarıyla oynadı. James’in bu sezonki Play-Off ortalamaları ise 33.9 sayı, 8.9 ribaunt, 8.8 asistti.

Maçın ilk yarısında Houston Rockets’ta James Harden maça damga vururken, Golden State Warriors’ta erken faul problemi yaşayan Clay Thompson ve gerekli konsantrasyonu sağlayamayan ve beklentinin altında kalan Stephen Curry ve Kevin Durant hayal kırıklığı yaşattı. Ancak üçüncü çeyrekten itibaren ilk yarının aksine harika bir performans gösteren Golden State Warriors yine bu oyuncularla maça ortak olmasını ve son çeyrekte rakibi sürklase etmesini bildi. Maçta göze çarpan en önemli ayrıntı ise Houston Rockets’ın kazandığı hücum ribauntları olurken aynı başarıyı dış atışlarda gösterememesi sonucu maçı kendi elleriyle Golden State Warriors’e vermesi oldu.

NBA final serisi Perşembe gecesi başlayacak.

:: Spor

Filenin Sultanları İçin Olimpiyatlar Macerası Başlıyor

2023 CEV Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyo...

Kaynak: HabetTürk

Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlu Futsal ...

Kaynak: AtakentHaber

Genç Yüzücü Dünya Şampiyonu!

Milli sporcu Kuzey Tunçelli, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampi...

Kaynak: AtakentHaber

Şampiyon Filenin Sultanları!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında çekişmeli ...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam