:: HABER DETAY

Fatih Akın, Altın Küre’de Ödül Kazandı
Şahin Tercüme Reklam

Fatih Akın, Altın Küre’de Ödül Kazandı


Ziyaretçilerin siyah giyerek cinsel taciz kurbanlarına destek verdiği Altın Küre Ödülleri’nde Türk asıllı yönetmen Fatih Akın’ın Almanya ve Fransa ortak yapımı filmi olan ‘In The Fade’, Yabancı Dilde En İyi Film ödülünü kazandı.

Oscar Ödülleri’ne giden yolda ilk adım sayılan 75. Altın Küre Ödülleri törenine, başta Holywood’da olmak üzere, her yerde yaşanan tecavüz ve cinsel tacize karşı söylemler öne çıktı. ABD’nin Californiya eyaletinde Beverly Hills’te düzenlenen, Seth Meyers’in sunuculuğunu yaptığı 75. Altın Küre Ödül Töreni’nde; Türk asıllı yönetmen Fatih Akın’ın Almanya ve Fransa ortak yapımı filmi olan ‘In The Fade’, Yabancı Dilde En İyi Film ödülünü kazandı. Akın ödülünü filmin baş rol oyuncularından Diane Kruger ile aldı.

Ünlü yapımcı Harvey Weinstein’a yönelik taciz ve tecavüz iddialarıyla başlayan ve tüm dünyaya sosyal medya üzerinde #metoo hashtagiyle yayılarak bir kadın hareketine dönüşen protesto dalgası dün geceki törende neredeyse tüm davetliler siyah giyerek taciz kurbanlarına destek verdi.

Hollywood Yabancı Basın Birliği (HFPA) tarafından dağıtılan Altın Küre Ödülleri’nde bu yıl büyük ödülü kazanan filmler Three Billboards Outside Ebbing, Missouri ve Lady Bird oldu.

:: Sinema

‘Once Upon A Time In Hollywood’ 23 Ağustos’ta Vizyonda!

Yönetmenlik koltuğunda Quentin Tarantino’nun oturduğu Bir Zamanlar Hollywoo...

Kaynak: Yusuf Doğangüneş - AtakentHaber

Captain Marvel’in Film Müziklerini Yapan Türk!

8 Mart’ta dünya ile aynı anda Türkiye’de de vizyona girecek olan Marvel Sin...

Kaynak: AtakentHaber

Oscar Ödülleri Sahiplerini Buldu

Bu yıl 91’incisi düzenlenen Akademi Ödülleri dağıtıldı. Los Angeles’taki Do...

Kaynak: AtakentHaber

Yeşil Rehber

30 Kasım Cuma günü vizyona girecek olan Yeşil Rehber’de, Mahershala Ali say...

Kaynak: AtakentHaber

Atakent Haber Reklam