:: HABER DETAY

2018-2019 İSMEK Kayıtları Başladı
Şahin Tercüme Reklam

2018-2019 İSMEK Kayıtları Başladı


İstanbul’da yaşayan herkesin ücretsiz yararlandığı İSMEK kurslarında yeni dönem kayıtları başladı. İSMEK 2018-2019 eğitim öğretim döneminde geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da yine birçok yenilik göze çarpıyor.

Kurumun sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada başvurular 3 Temmuz 2018’de başladı. Kontenjanı uygun olan dallara dilediğiniz zaman başvuru yapabilirsiniz. İnternet üzerinden başvuru yapmak isterseniz kursiyer.ismek.ist adresinden hemen işlemlere başlayabilirsiniz.

İnternet’ten yapılan başvurular ön kayıt niteliğindedir. Asil listede bile olsanız bu sizin kesin katılacağınız anlamına gelmez. Eğitim tarihine kısa bir süre kala kurs merkezi yönetimi ya da size eğitim verecek olan öğretim görevlisi size ulaşarak başvurunuzun geçerli olup, olmadığını sormaktadır. Sizde evet geçerli derseniz sizi kurs merkezine yanınızda nüfus cüzdanı ile gelmenizi isteyecektir. İşte kesin kayıt bu noktadan sonra oluşmaktadır. Bu nedenle başvuru sırasında cep telefonu, E-posta adresi gibi bilgileriniz güncel ve ulaşılır olmalıdır. Size ulaşılamaması halinde başvurunuz iptal edilerek yedek listeden birine hak verilir. Başvurular asil ve yedek liste şeklinde yapılmaktadır. 20 Asil varsa 20’de yedek kayıt alınmaktadır.

1996 Yılında sadece 3 farklı noktada bulunan şubeleri ile eğitime başlayan İSMEK kurs merkezi sayısını yeni eğitim öğretim döneminde artırarak 240’a yükseltti. Tüm ilçelerde birden fazla noktada bulabileceğiniz bu şubeleri yakından görmek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayabilirsiniz. Yaşadığınız ilçeye tıklayarak size en yakın merkezi görebilirsiniz. Şunu da bilmelisiniz ki, ille de ilçenizde ki kursa gitmek zorunda değilsiniz. Dilediğiniz şubeyi özgürce bir şekilde tercih edebilirsiniz. http://ismek.ist/tr/kursmerkezleri.aspx

:: Duyuru

Atakent’te Su Kesintisi

Dünden bu yana yaşanan kesintilere bir yenisinin daha eklenmesi Atakent sak...

Kaynak: AtakentHaber

46 Gün Sürecek Çile!

İstanbul-Ankara arası yolculuk yapacaklar dikkat! İstanbul-Ankara arası...

Kaynak: AtakentHaber

Atakent’te Su Kesintisi

İSKİ’den yapılan açıklamaya göre; Atakent Mahallesine 11 Eylül 2023 Pazar...

Kaynak: AtakentHaber

İlk Ve Orta Öğretimde Sınav Sistemi Değişti!

Resmî Gazete’de yayımlanan, ‘Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme Yön...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam