:: HABER DETAY

Superman Returns
Şahin Tercüme Reklam

Superman Returns


Herkese Merhaba Sinemaseverler;

Uzunca bir aradan sonra tekrar yepyeni filmlerimizle sizlerleyiz.

bu haftaki filmiz Superman Returns brandon routhun superman rolunde goz doldurdugu ve kanimca louis lanei canlandiran kate bosworth ile oldukca uyumlu bir ikili olusturdugu filmdir.

yonetmen bryan singera her xmen hayrani sinema izleyicisi gibi xavierin ogrencilerini birakip superman cektigi icin kil olsam dahi ne kadar iyi bir yonetmen oldugunu bir kez daha ispatlamistir.

kevin spacey lex luthor rolunde harikalar yaratmamis fakat her daim oldugu gibi karizmasini konusturmustur ayrica marlon brandoarsiv destegi ile jor-eli canlandirmistir.

tum bunlara ragmen insan biraz senaryonun kotu adam, cilgin dunyayi ele gecirme plani kismini ilginclestirir yahu dedirten film olmustur. gerci bryan singer faktoru olarak bu filmde diger hic bir filmde olmadigi sekilde supermanin ozel hayatina derinlemesine dalinip seyirci brezilya dizisi havasina sokulsa da biraz daha karmasik planlar veya ne bileyim cetrefilli rakipler eklenebilirmis.

hemen spider man ornegini verecegim bu noktada cunku, bence de tum zamanlarin en iyi uyarlamasi olan orumcek adam karakterinin bu kadar sevilmesinin sebebi; ucup,takla atarak dovdugu karakterler yada ozel efektler degil gunluk yasaminda (bu noktada izleci ile kahramanin butunlesmesi amaciyla) acmazlarla karsilasmasi ve zorluklar karsisinda caresiz kalmasidir. superman returns filmi ile boyle bir izlenim veren bryan singer bundan sonra ki superman bolumlerinde de daha kisisel konulara agirlik verileceginin sinyallerini vermistir.

izlemeden once her sequel (devam filmi) gibi bu filme karsi da onyargilarim vardi ve sonuna kadar acikcasi elinden oyuncagi alinip daha sonra baska bir sey ile kandirilmaya calisilan inatci kucuk cocuk havasinda izlememe ragmen gerek goruntuleri gerek kurgusu olarak begendigim bir filmdir.

christopher reevein yerini doldurup dolduramayacagi tartisilan brandon routh ise bence yapilabilecek en iyi tercihlerden bir tanesi olmus ve gerek clark kenti gerek supermani canlandirdigi bolumlerde gayet kendinden emin gorunmustur...

HAFTAYA GÖRÜŞMEK ÜZERE HOŞÇAKALIN..

:: Sinema

‘Once Upon A Time In Hollywood’ 23 Ağustos’ta Vizyonda!

Yönetmenlik koltuğunda Quentin Tarantino’nun oturduğu Bir Zamanlar Hollywoo...

Kaynak: Yusuf Doğangüneş - AtakentHaber

Captain Marvel’in Film Müziklerini Yapan Türk!

8 Mart’ta dünya ile aynı anda Türkiye’de de vizyona girecek olan Marvel Sin...

Kaynak: AtakentHaber

Oscar Ödülleri Sahiplerini Buldu

Bu yıl 91’incisi düzenlenen Akademi Ödülleri dağıtıldı. Los Angeles’taki Do...

Kaynak: AtakentHaber

Yeşil Rehber

30 Kasım Cuma günü vizyona girecek olan Yeşil Rehber’de, Mahershala Ali say...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam