:: HABER DETAY

Bir İleri, Bir Geri
Şahin Tercüme Reklam

Bir İleri, Bir Geri


Daha geçen hafta 4-0’lık farklı skorla geçilen Galatasaray maçı sonrası havaya sokulan takım, bu hafta Alanyaspor karşısında gol üretemedi. Üstelik aynı Alanyaspor iki hafta önce Galatasaray takımından tam altı gol yemişti.

Alanyaspor’un galibiyetinde hocası Mesut Bakkal’ın Trabzonspor’un eksiklerini çok iyi analiz etmesinin yanı sıra Trabzonspor hocası Ünal Karaman’ın rakibi şaşırtmayışının da payı büyüktü!

Rakip ortasahada Sosa ve Onazi, sağ kanatta ise Perreira’yı kapatınca ve biraz da sert oynayınca Trabzonspor’un tüm oyun planı alt üst oldu.

Tüm bu olumsuzluklara rağmen pozisyonlar da bulunmadı değil! Yalnız yakaladın mı atacaksın...

Tabii Burak Yılmaz gibi bitirici oyuncun sahada yoksa zorlanacağın aşikar...

Biz ise Galatasaray maçından sonra galibiyetin keyfine varmak yerine saha içinden çok saha dışına konsantre olduğumuzdan kendi kendimize prangaları çoktan vurmuş olduk. Defansta ise hava toplarında zaafta ve panik yapmada üstümüze yok!

Maça dönecek olursak oyun, skoru bir an önce bulabilmek için panik havasında oynanınca sonradan oyuna giren Abdülkadir ve Amiri’nin çabaları da sonuç vermedi.

Bu maçtan alınacak ders; çok çalışıp, daima mütevazi olup hem camia, hem de takım olarak erken havaya girmemek olacaktır.

Çünkü alınan her farklı skordan sonraki hafta oynanan maçlarda hüsran kaçınılmaz oluyor. Gereksiz milli maç aralarından dönüşlerimize hiç değinmiyorum bile!

Biz yine sorunu kendimizde aramayalım! Belki de rehavet ve havaya girme yönümüzü bilen Fatih Terim’in geçen hafta mayaladığı Trabzonspor’u bitirme planı tutmuştur, ne dersiniz?

:: Spor

Filenin Sultanları İçin Olimpiyatlar Macerası Başlıyor

2023 CEV Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyo...

Kaynak: HabetTürk

Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlu Futsal ...

Kaynak: AtakentHaber

Genç Yüzücü Dünya Şampiyonu!

Milli sporcu Kuzey Tunçelli, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampi...

Kaynak: AtakentHaber

Şampiyon Filenin Sultanları!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında çekişmeli ...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam