:: HABER DETAY

Muhteşem Dönüş
Şahin Tercüme Reklam

Muhteşem Dönüş


Kasımpaşa maçına kağıt üzerinde güzel kadro ile çıkılmasına rağmen evdeki hesap çarşıya uymadı. Takımdaki asker oyuncu sayısının az oluşu ve oyunculardan bazılarının sorumluluk almamaları ve yapılan basit hatalar sonucu bir anda iki farklı yenik duruma düşüldü.

Yenen fark silkinme etkisi yarattı ve takım verdiği parazitli gol sinyallerini gole ve ikinci yarıda Amiri’nin oyuna girişi sonrasında gollere çevirmesini bildi.

Rodallega ve Burak Yılmaz birbirlerine nazire yaparcasına golleri sıralarken Perreira’nın maç boyu ortaya koyduğu ekstra efor ve Hosseini’nin ikinci yarıdaki tatlı sert yerinde müdahalelerine de değinmek gerekir.

Kaleci Onur bugün ekstra işler yaparak yan toplara da çıkması kendis ve takım adına sevindiriciydi. Belli ki kendisine bazı uyarılar gitmiş!

İlk yarı Sosa’nın yanında oynamasına güvenip pek ortalarda gözükmeyen Kucka ikinci yarı ekstra bir performans gösterdi ve kendisini affettirdi.

Takım havaya girmez, birkaç maç üst üste kazanabilirse moralin yanı sıra ekonomik olarak da rahatlayacaktır.

Belli ki iki haftadır alınan mağlubiyetlerde ödemelerde yaşanan sıkıntıların da etkisi var ve moralman çöküş sonucu takımda bazı taşları yerinden oynamış.

İstikrarlı bir süreç için oyunculara yapılacak ödemelerin aksamamasını sağlamak gerekiyor. Bunun için de zor da olsa yeni finansal kaynaklar bulunmalı.

Taraftara düşen görev oyuncuların birer insan ve değer olduğunun farkına varıp mevcut oyuncu kadrosunu değersizleştirmemek olmalı.

Alınan her galibiyet sonrası hemen havaya girmemek lazım. Ancak takıma hava toplarına ve ayağına hakim bir stoper alınmayışına da vahlanmamak elde değil. Çünkü bu takım gol yese de bir şekilde oynayacağı tüm maçlarda gol bulabilecek bir görüntü sergiliyor. Bir de gol yemeyen bir kadro kurabildiğimizi düşünürsek çok daha farklı yerlerde olabilirdik. Çünkü rakiplerin de durumu ortada. Ve defansı sağlam bir takım kurulabilirse sadece bu maçta değil, uzun yıllar sonra istikrarlı galibiyet serilerinde de muhteşem dönüşler yaşanabilir...

:: Spor

Filenin Sultanları İçin Olimpiyatlar Macerası Başlıyor

2023 CEV Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyo...

Kaynak: HabetTürk

Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlu Futsal ...

Kaynak: AtakentHaber

Genç Yüzücü Dünya Şampiyonu!

Milli sporcu Kuzey Tunçelli, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampi...

Kaynak: AtakentHaber

Şampiyon Filenin Sultanları!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında çekişmeli ...

Kaynak: AtakentHaber

Atakent Haber Reklam