:: HABER DETAY

Çilingir İş Başında
Atakent Haber Reklam

Çilingir İş Başında


Akhisarspor oldum olası Trabzonspor’a ters gelen takımlardan bir tanesi. Gerçi son yıllarda Trabzonspor’a ters gelmeyen neredeyse bir tek Galatasaray takımı kaldı!

Bugün Ünal Karaman hocamızın annesinin ahirete intikal etmesinden dolayı yokluğunda Trabzonspor sahaya yardımcısı Hüseyin Çimşir yönetiminde çıktı.

İlk dakikalar Akhisarspor’un sol taraftan Güray’ın etkili akınları ve Trabzon menşeili stoper ve kalecisinin hava toplarındaki üstünlüğü ile geçti. Mustafa Yumlu’nun talihsiz sakatlığı sonrası oyun Trabzonspor lehine dönmeye başladı ve nitekim kazanılan bir frikik atışında sahneye Sosa çıktı ve bir çilingir misali maçın kilidini çözmesini bildi.

Burak Yılmaz ve Rodallega’nın bir arada oynadığı maçlarda rakiplerin oyunu kilitleme şansının azaldığını bu maçta da görmüş olduk.

Sosa ve Abdülkadir maç boyu canla başla çalıştı ve bu iki oyuncu ile uyumlu bir görüntü verdiler. Sol tarafta Amiri çok fazla etkili olamadı ancak defansif yönden takıma büyük katkı sağladı. Farkın açıldığı dakikalarda Nweukeme ve Olcay Şahan Amiri ve Abdülkadir’in yerine oyuna aynı anda dahil olabilseydi fark daha da açılabilirdi.

Perreira her zamanki gibi bir ileri bir geri atom karınca gibi çalıştı ve geçen haftaki adrese teslim nefis asistini tekrarlayarak diğer bek oyuncusu görev adamı Novak’a golü attırmasını bildi.

Trabzonspor deplasmanda aldığı bu galibiyetle zirve yolunda önemli bir avantaj elde etmiş oldu. Ancak bu seviyelerde istikrarlı bir şekilde kalabilmek için daha çok çalışılması ve eksiklerin giderilmesi gerekecek. Tıpkı bugün defansta Husseini ve Sosa ile hava toplarında geçen maçlara nazaran daha etkili olunduğu gibi bu takım her geçen hafta üzerine katarak yoluna devam edecektir...

Oyuncuların bugün biraz da hocaları Ünal Karaman için sahada ekstra mücadele ettiklerini düşünüyorum.

Bu vesileyle hocamıza ve kederli ailesine baş sağlığı ve annesine Allah’tan rahmet diliyorum. Ayrıca burnu iki yerden kırılan Mustafa Yumlu’ya da çok geçmiş olsun.

:: Spor

Filenin Sultanları İçin Olimpiyatlar Macerası Başlıyor

2023 CEV Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyo...

Kaynak: HabetTürk

Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlu Futsal ...

Kaynak: AtakentHaber

Genç Yüzücü Dünya Şampiyonu!

Milli sporcu Kuzey Tunçelli, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampi...

Kaynak: AtakentHaber

Şampiyon Filenin Sultanları!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında çekişmeli ...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam