:: HABER DETAY

SiparisYolda.com Atakent’te Yapılacak Dev Organizasyona Sponsor Oldu!
Atakent Haber Reklam

SiparisYolda.com Atakent’te Yapılacak Dev Organizasyona Sponsor Oldu!


Atakent Kültür ve Sanat Merkezi’nde 2-3 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan halka açık İstanbul’un ilk ve tek uluslararası perküsyon yarışması ve festivali olan 1. İstanbul Uluslararası Perküsyon Yarışması ve Festivali organizasyonu için hazırlıklar tüm hızıyla sürerken organizasyona yoğun şekilde başvurular da devam ediyor.

İlki Atakent’te gerçekleştirilecek olan 1. İstanbul Uluslararası Perküsyon Yarışması ve Festivali organizasyonuna Küçükçekmece Belediyesi, Senkop Müzik, Gürkey Perküsyon, Müzik Akademisi gibi kuruluşların yanı sıra AtakentHaber’in de imtiyaz sahibi grubun iştiraki olan internette alışverişin gözde mekanı `SiparisYolda.com` da sponsor oldu.

2018 yılı yaz mevsimi sonunda faaliyete geçen ve birbirinden kaliteli ürünlerle tüketiciye ulaşmayı hedefleyen `SiparişYolda` günden güne ürün çeşitliliğini de arttırmaya devam ediyor.

Organizasyon sponsorlukları ile tüketici nezdinde bilinirliğini arttırmaya devam eden `SiparişYolda`, konvansiyonel yöntemlerden çok tüketici ile etkileşim kurma ve müşteri memnuniyeti sayesinde müşteri edinme gibi yöntemlerle sağlıklı büyümeyi hedefliyor.

`SiparişYolda` sponsoru olduğu organizasyonlardan ilki olan ve 2-3 Kasım tarihlerinde Atakent’te gerçekleştirilecek olan 1. İstanbul Uluslararası Perküsyon Yarışması ve Festivali organizasyonuna tüm müzikseverleri davet ediyor.

‘Uluslararası Perküsyon Festivali Ve Yarışması İstanbul’a Çok Yakışacak!’ haberimiz için burayı tıklayın...


:: Duyuru

46 Gün Sürecek Çile!

İstanbul-Ankara arası yolculuk yapacaklar dikkat! İstanbul-Ankara arası...

Kaynak: AtakentHaber

Atakent’te Su Kesintisi

İSKİ’den yapılan açıklamaya göre; Atakent Mahallesine 11 Eylül 2023 Pazar...

Kaynak: AtakentHaber

İlk Ve Orta Öğretimde Sınav Sistemi Değişti!

Resmî Gazete’de yayımlanan, ‘Millî Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme Yön...

Kaynak: AtakentHaber

Metro Seferleri Normale Döndü!

İstanbul’da meydana gelen sel nedeniyle Kirazlı-Toplu Konutlar istasyonları...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam