:: HABER DETAY

Fark Yemek Mi, Farketmek Mi?
Şahin Tercüme Reklam

Fark Yemek Mi, Farketmek Mi?


Tercihinizi yapın beyler...

Sizler, şerefli Trabzonspor formasını sizler için belirlenen süre içerisinde taşımaya layık görülmüş bireyler olarak bu formanın hakkını layıkıyla vermeye gayret edecek misiniz, yoksa şampiyonluk rotası yerine salla başı al maaşı, yolla ihtarı kap maaşı yolunda mı ilerlemeye devam edeceksiniz!

Dün formanız ıslandı mı bir siz biliyorsunuz, bir Allah. Çünkü bizler sahada sizleri mücadele ederken göremedik. Aklınız havada sağa sola göstermelik koşturan, topa tatlı sert girmekten kaçınan, faul yapmaya bile tenezzül etmeyen, rakibini göz ucuyla takip eden, yenilen golleri seyreden, daha doğrusu oynar gibi görünen bir haliniz vardı!

Belli ki sırtınıza giydiğiniz formanın ağırlığını hala kavrayabilmiş değilsiniz! Sizlerin kendilerine karşı sorumlu olduğunuz sadece tribünlerde ve ekranları önünde bulunanlar değil, koca bir Trabzonspor camiası var yıllar boyu hayalleri çalınan ve yine de bir umut sizlerden başarı beklemeye devam eden. Çocuklarını birer Trabzonsporlu yavru fırtına olarak tutabilmek ve büyütebilmek için gurbet ellerde her türlü medya ve akıl çelici gücü olan rakiplerine karşı amansız bir mücadele veren...

Sizler şapkanızı önünüze koyup düşünmelisiniz artık, sorumluluğunuzu fark etmelisiniz. Karar vermeniz gereken farketmek mi, fark yemek mi? Fark yiyip tüm camiayı dünyaya rezil etmek mi yoksa fark yaratıp tüm dünyada fark edilmek mi?

Tercih sizin ama bilmelisiniz ki sabredecek ne gücümüz, ne zamanımız kaldı!

Bir an önce toparlanıp aklınızı başınıza almanız için hocanız ne diyorsa yerine getirin. Doğrunun ya da yanlışın ne olduğunun hesabını kendiniz belirlemeye çalışmayın. Büyük Trabzonspor taraftarı her zaman için çalışan, çabalayan oyuncunun hakkını teslim etmiştir, edecektir... Yeterki siz formanızın hakkını verin...

:: Spor

Filenin Sultanları İçin Olimpiyatlar Macerası Başlıyor

2023 CEV Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyo...

Kaynak: HabetTürk

Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlu Futsal ...

Kaynak: AtakentHaber

Genç Yüzücü Dünya Şampiyonu!

Milli sporcu Kuzey Tunçelli, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampi...

Kaynak: AtakentHaber

Şampiyon Filenin Sultanları!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında çekişmeli ...

Kaynak: AtakentHaber

Atakent Haber Reklam