:: HABER DETAY

Skora Yansımadı!
Şahin Tercüme Reklam

Skora Yansımadı!


Uzun yıllar şikenin sahaya yansımadığı ile ilgili o kadar çok uyutulduk ki, biz de bu maç sonrası skora yansımadı söylemi ile kendimizi avutalım bari!

Maç baştan sona Trabzonspor’un üstünlüğü ile geçti diyebiliriz. Ünal hoca her ne kadar genç kaleci Uğurcan ve genç stoper Hüseyin’li ilk onbir tercihi ile maçın başında taraftalarına tedirginlik yaşatsa da, maç boyu oyuncularına rakip alanda uygulattırdığı baskı ve pas oyunu ile adeta maçı maçtan önce zihninde oynayıp kazandığını kanıtlamış oldu.

Özellikle Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir maça damga vurdu. Bunda Burak Yılmaz’ın oyunda olmayışının da etkisi büyüktü. Buraksız bir Trabzonspor’da gençlerin daha çok inisiyatif aldıklarını ve gole daha yakın oynadıklarını görüyoruz.

Sosa bir maestro gibi takımını yönetirken çok klas bir golle de klasını taçlandırdı ancak yenilen gol öncesi yapmış olduğu pas hatası kendisine yakışmadı.

Ünal hoca Ekuban’ı Nwakaeme’nin yerine oyuna soktuğunda Rodallega-Olcay Şahan değişikliğini de yapabilirdi. Çünkü Rodallega yorulmaya başlamıştı. Belki de penaltıyı kaçırmasa daha etkili bir maç ortaya koyabilirdi. Defansa çok fazla iş düşmemesine rağmen Hüseyin yerinde hamlelerle güven verdi. Maçın kırılma anı ise kaçan onca gol değil de kaleci Uğurcan’ın maç 2-1’e geldiğinde zor bela çıkardığı toptu!

Maçın adamını seçmek gerekirse Perreira açık ara bu unvanı hakeden oyuncuydu diyebiliriz.

Önümüzdeki hafta kazanılacak puanlarla sadece büyük maçlara konsantre olan Anadolu bir takımı olunmadığının kanıtlanması gerekir! Son yıllarda görece zor maçlara iyi konsantre olunurken, daha kolaylarında yaşanan puan kayıpları ne yazık ki bu vurguyu yapma gerekliliğimizi ortaya koyuyor.

:: Spor

Filenin Sultanları İçin Olimpiyatlar Macerası Başlıyor

2023 CEV Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyo...

Kaynak: HabetTürk

Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlu Futsal ...

Kaynak: AtakentHaber

Genç Yüzücü Dünya Şampiyonu!

Milli sporcu Kuzey Tunçelli, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampi...

Kaynak: AtakentHaber

Şampiyon Filenin Sultanları!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında çekişmeli ...

Kaynak: AtakentHaber

Atakent Haber Reklam