:: HABER DETAY

Güç Gol, Üç Puan
Şahin Tercüme Reklam

Güç Gol, Üç Puan


Ankaragücü karşısında taraftarın beklentisi üç gol, üç puan olsa da; kilit konumdaki sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle kısıtlı kadrosuyla neredeyse üç günde bir maç oynamak durumunda kalan Trabzonspor, ligin ilk yarısında hakem hatasıyla da olsa iki puan bıraktığı rakibinden üç puanı mücadele gücüyle almasını bildi.

Maça taraftarın da desteği ile coşkulu başlayan Trabzonspor, Abdülkadir Ömür’ün pasında Rodallega’nın halı sahalarda görmeye alıştığımız tarzda soğukkanlı çalımları sonrası golü buldu.

Erken gelen gol sonrası beklenti rakibe fark atılacağı yönünde olsa da; eldeki kısıtlı kadro ve bonkörce harcanan pozisyonlar takımı daha da strese soktu.

Ortasahada oynayan Yusuf Yazıcı ile Abdülkadir Parmak maç içerisinde pek dinlenme fırsatı bulamamasına rağmen rakibin zayıflığı ibreyi hep Trabzonspor’dan yana tutmaya yetti. Rakibin Trabzonspor ceza alanına girdiğinde penaltı arayışında olması taktik açıdan kendilerince doğru olabilirdi ancak son iki haftada Trabzonspor’a yapılan haksızlıklar sonucu tüm dikkatlern hakemlerin üzerinde olması belki de Ankaragücü’nün şanssızlığıydı. Neyse ki iki eğri bir doğru etti de bu maçta da gereksiz puan kaybı yaşanmamış oldu.

Her oynadığı maçta birer ikişer fire vermeye alışan Trabzonspor, bu maçta da iskeletinden kaleci Uğurcan ve Novak’ı kaybederek geleneği bozmamış oldu.

Önce kupada Ümraniyespor’la, ardından da deplasmanda Galatasaray ile karşılacak Trabzonspor’un kadro sıkıntısı da had safhaya çıkmış oldu.

Yine de son yıllarda Galatasaray maçlarını farklı bir atmosferde oynamaya ve bir şekilde galip gelmeye alışık olan oyuncuların, bu maçtan da elleri boş dönmeyeceğini ve Nwekeume’nin bu maçın yıldızı olacağını umuyorum.

Sosa’nın da dönüşü ile Galatasaray maçı kısıtlı kadroya rağmen kazanılırsa Trabzonspor için lig yeniden başlayacaktır, yeter ki hakemler engel çıkarmasın!

:: Spor

Filenin Sultanları İçin Olimpiyatlar Macerası Başlıyor

2023 CEV Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyo...

Kaynak: HabetTürk

Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlu Futsal ...

Kaynak: AtakentHaber

Genç Yüzücü Dünya Şampiyonu!

Milli sporcu Kuzey Tunçelli, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampi...

Kaynak: AtakentHaber

Şampiyon Filenin Sultanları!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında çekişmeli ...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam