:: HABER DETAY

AKSM Konser: Hüner Coşkuner
Atakent Haber Reklam

AKSM Konser: Hüner Coşkuner


Ses sanatçısı Hüner Coşkuner, 07 Şubat Perşembe günü saat 20:00’de Atakent Kültür Sanat Merkezi’nde sahne alacak.

Türk Sanat Müziği sanatçısı, şarkı sözü yazarı Hüner Coşkuner 1 Nisan 1963 tarihinde İstanbul’da doğdu. Lise yıllarında müzikle ilgilenmeye başladı. O yıllarda Emin Ongan yönetimindeki Üsküdar Cemiyeti’ne giderek müzik birikimini oluşturan sanatçı, küçük yaşlarda sahne hayatına atıldı. Zaman içinde repertuarını genişletmek için Melahat Pars, Kamuran Yarkın ve Feriha Tunceli gibi değerli hocalardan ders aldı.

İlk albümü olan “Doğuş”u 1987 yılında Selami Şahin’in müzik yapım şirketi Şahinler Plak etiketiyle piyasaya sürdü. 1989 yılında oldukça ses getiren “Sakın Dönme Geriye” adlı albümünü Çaçan Plak’tan çıkardı. Sonra “Gidiyor”, “Haydi Tut Ellerimi”, “Gidemezsin”, “Sevemem”, “Vurgunum Sana” ve “Gideceksen Gelme” gibi albümlere imza attı. Uzun yıllar Elenor Plak’la çalışan sanatçı bu firmadan 10 adet albüm çıkardı. Sanatçının 2000 yılında piyasaya sürdüğü “Klasikler 2” albümü müzik piyasasında oldukça ses getirdi.

Sanatçı 2013 yılında geçmişten günümüze değerli bestekar ve söz yazarlarının eserlerinden oluşan “Yeşimçam Klasikleri” albümünü çıkardı. Albümde, “Artık Sevmeyeceğim”, “Damarımda Kanımsın”, “Zalimin Zulmü”, “İntizar”, “Bir Garip Yolcu” ve “Senden Vazgeçemem” gibi döneminin birbirinden güçlü şarkıları yer aldı.



Sanatçı, 2015 yılında sözleri ve müziği kendisine ait olan şarkılardan oluşan “Seni Acele Görmem Lazım” adlı maxi single’ını çıkardı. “Seni Acele Görmem Lazım”, “Sen de Yan Benim Gibi Yan”, “Yanına Geliyorum” ve “Rüzgar Gibi Eseceğim” adlı parçaların yer aldığı çalışmanın düzenlemelerinde Onur Özelçağlayan, Barış Coşkuner ve Nurullah Çaçan imzaları yer aldı.

Sosyal sorumluluk projelerinde de yer alan Hüner Coşkuner, Lösemili Çocuklar Vakfı başta olmak üzere Bedensel Engelliler, Dünya Şizofrenililer Derneği’nde gönüllü olarak çalıştı. Albüm ve şiir kitabı gelirlerinin bir kısmını bu vakıflara ve derneklere bağışladı. Bu faaliyetler halen sanatçı tarafından devam ettirilmektedir.

İyi seyirler...


:: Atakent

15 Şehitler Köprüsü Bu Gece Kapalı Olacak

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklama ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsünün 29...

Kaynak: AtakentHaber

Köprü Ve Otoyol Ücretlerine Zam Geri Çekildi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun otoyol ve köprü geçişleri...

Kaynak: AtakentHaber

Köprü Ve Otoyol Ücretlerine Zam Geldi

Karayolları Genel Müdürlüğü, `Otoyol ve köprü ücretleri, 25 Ekim 2023 Çarşa...

Kaynak: AtakentHaber

29 Ekim’de Bazı Metrolar Ücretsiz Olacak

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyl...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam