:: HABER DETAY

Ellere “VAR” Da, Bize Yok Mu?
Atakent Haber Reklam

Ellere “VAR” Da, Bize Yok Mu?


Sadece Galatasaray derbisine özel değil, ikinci yarının başından bu yana sanki hakemlere Trabzonspor ile ilgili bir talimat verilmiş! Çoğu pozisyonunda VAR’a gidilmiyor, gidilen pozisyonlarda bariz penaltı bile varsa verilmiyor, rakiplerinin ayak kıran pozisyonlarına bazen sarı kart bile çıkmıyor!..

Lig özelinde dikkat çeken bir başka nokta ise; ikinci yarıyla birlikte tarak kemiğine basılan ve sakatlanan oyuncu sayısındaki artış. Bunda en büyük suçlu ise hakemler. Yani basana değil, bastırana bakacaksın! Kırmızı kart gösterilmesi gereken pozisyonlara sarı kart bile çıkmayınca cesaretlenen oyuncular rakiplerini sakatlamaktan asla çekinmiyor.

Tamam Trabzonspor sakatlıklar dolayısıyla Galatasaray derbisine gençlerden oluşan bir kadro ile çıkmış olabilir. Ancak belli ki bazıları işini sağlam kazığa bağlayıp saha içinde ve masa başında da önlemini almış!

Bu sebeple bugün futbol adına konuşulacak çok bir şey yok! Gençleri alınlarından öpüyorum. Onlar asla boyunlarını eğmediler ve kora kor mücadele ettiler. Galip gelebilecek de birçok pozisyon buldular ancak bu pozisyonlar gol olsaydı da; onlara VAR, bize YOK olurdu!..

Camia olarak tek üzüldüğümüz nokta son yıllarda Galatasaray karşısında elde edilen galibiyet serisinin bozulmuş olmasıdır.

Başta genç eldiven Arda olmak üzere bu takıma sabredilirse kupalar ardı ardına gelecektir. Aferin çocuklar aynen devam... Hakemleri de yenene kadar devam!...

:: Spor

Filenin Sultanları İçin Olimpiyatlar Macerası Başlıyor

2023 CEV Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyo...

Kaynak: HabetTürk

Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlu Futsal ...

Kaynak: AtakentHaber

Genç Yüzücü Dünya Şampiyonu!

Milli sporcu Kuzey Tunçelli, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampi...

Kaynak: AtakentHaber

Şampiyon Filenin Sultanları!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında çekişmeli ...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam