:: HABER DETAY

Yüreğini Koy Gerisi Gelir
Atakent Haber Reklam

Yüreğini Koy Gerisi Gelir


Kayserispor karşısında ilk 20 dakikada frikikten Sosa ve sonrasında Rodallega’nın direkten dönen topunu tamamlayan Yusuf Yazıcı’nın golü ile 2-0’ı bulan Trabzonspor konsantrasyon eksikliği yaşayınca 2 golü kalesinde gördü.

Yenilen ilk golde kalesini erken terk eden ve açıyı iyi kapatamayan Uğurcan’ın, ikinci golde ise defansta kafa topu vurduran Hossein’in hatası büyüktü ancak hücuma çıkılırken kaybedilen toplar nedeniyle golün yenmesi affedilir gibi değildi! Bugün Rodallega oldukça savurgan bir görüntü ortaya koydu. Nitekim pas hatalarına daha fazla dayanamayan Ünal hoca Rodallega’yı kenara almak zorunda kaldı.

Kayserispor’un ikinci golünün santrasında Trabzonspor Nwakaeme Abdülkadir ikilisi ile golü bulmasını bildi. 84. dakikada sahneye çıkan Novak sonucu belirledi.

Hikmet Karaman yönetimindeki Kayserispor’un da açık bir oyun anlayışı tercih etmesi sayesinde ikinci yarının büyük bölümünde rahat bir pas oyunu tercihi ile sahaya yayılan Trabzonspor rakibi karşısında çok fazla zorlanmadı.

Birçok farklı kazanabileceği maçı zora sokmayı alışkanlık haline getiren Trabzonspor’un yine Rodallega ile bir topu daha direkten döndü. Ancak takımda bireysel iştahı ön planda olan oyuncular oyuna ağırlığını koyunca takım bol gol bulmasını bildi.

Bu sezon hakem hataları dolayısıyla kaybedilen puanlara yanmamak elde değil. Belki de şampiyonluk için en kolay sezonlardan bir tanesini daha elimiz boş olarak geride bırakmak üzereyiz. Buna rağmen dokuz maçlık yenilmezlik serisini ve Avrupa Kupalarına gitme hakkını yakalayan takımı ve hocayı da tebrik etmek gerekir.

Ekonomik sıkıntıları aşabilirsek önümüzdeki sezon Trabzonspor hava toplarında etkili bir stoper, ayağı düzgün bir ön libero ve gol becerisi yüksek bir santrafor ile şampiyonluğun en büyük adayı olacaktır.

Maçı bir kenara bırakırsak; Trabzonspor’da Yusuf Yazıcı her geçen gün hem oyun hem de saha dışındaki örnek davranışları ile gönüllerin de yıldızı olma yolunda ilerliyor. Takımdaki oyuncuların yüreğini sahaya koyduklarında takımın zorlanmadığını görmek mümkünken, saha dışında da yüreklerini ortaya koymaları gerçekten gurur veriyor.

Aynen devam çocuklar, şampiyonluk önce dualar, sonra maçlar kazanılarak gelecek...

:: Spor

Filenin Sultanları İçin Olimpiyatlar Macerası Başlıyor

2023 CEV Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyo...

Kaynak: HabetTürk

Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlu Futsal ...

Kaynak: AtakentHaber

Genç Yüzücü Dünya Şampiyonu!

Milli sporcu Kuzey Tunçelli, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampi...

Kaynak: AtakentHaber

Şampiyon Filenin Sultanları!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında çekişmeli ...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam