:: HABER DETAY

Direkten Dönen Umutlar III
Şahin Tercüme Reklam

Direkten Dönen Umutlar III


Trabzonspor bu sezon ne çektiyse önce direk sonra hakemlerden çekti.

Sezonun ikinci yarısının başında çekilen Başakşehir ve Galatasaray operasyonları sonucu zirveden kopartılan takımımız her maç istikrarlı şekilde direkleri dövmeye devam ederken belki de en kolay şampiyon olacağı sezonu eli boş geçirmek zorunda kaldı.

Beşiktaş maçında Rodellega’nın direkten dönen topu Trabzonspor adına bir sezonun kaderini belirlemişti!

“Bazen hayat direkten döner derler ya, bu işte Trabzonspor taraftarı için öyle bir anlam taşıyor... Kaderin bize bir oyunu mu? Bilemeyiz...” demiştik önceki yazılarımızda.

İşte o gün bugündür Trabzonspor’un kaderini direkler belirliyor.

Konyaspor maçında da Rodallega ve Ekuban ile iki topu direkten dönen Trabzonspor maç boyunca hücum futbolunu benimsedi. Rakibi ise Trabzobspor’un aksine alışıldık temkinli oyun sistemi ile oynayıp kazandığı toplarla hızlı atağa kalkan ve sonuç bulmaya çalışan bir oyun tercih etti.



Birçok gol pozisyonu yakalayan ancak skora yansıtamayan Trabzonspor Konyaspor karşısında zoru başardı ve üç puan yerine evine bir puanla döndü.

Maça Rodallega’nın 11. dakikada attığı Trabzonspor adına en erken deplasman golü ile başlayan Trabzonspor, kontrolü elinde bulundurduğu anlarda Nwakaeme’nin defanstan çıkarken kaptırdığı topla golü anında kalesinde görmenin şokunu yaşadı.

İlk yarı ve ikinci yarının büyük bölümü sıkıcı bir seyir izlerken defansta eksik yakalanan Trabzonspor Novak’ın da bir anlık hatası nedeniyle ikinci golü kalesinde gördü. Bu dakikadan sonra etten duvarı aşmakta zorlanan Trabzonspor’un imdanına yine çilingir Nwakaeme yetişti ve takımına penaltı kazandırdı.

Kaptan Sosa‘ın kullandığı penaltı atışı ile 2-2’lik skoru yakalayan Trabzonspor kalan süre boyunca galibiyeti arzulasa da amacına ulaşamadı ve üçüncülük şansını zora soktu.

Haftaya oynanacak Beşiktaş maçı yeni kurulan kadronun bir bakıma karnesini belirleyecek sezonun en önemli maçı olacaktır.

Genç yeteneklerin kendilerini gösterip Avrupa takımlarının iştahını kabarttığı şu günlerde Trabzonspor maddi imkansızlıkları bir şekilde aşıp tercihini takım iskeletini bozmak değil, güçlendirme yönünde bir tercih sergileyebilirse hem Avrupa kupalarında hem de ligde çok ses getirebilir.

:: Spor

Filenin Sultanları İçin Olimpiyatlar Macerası Başlıyor

2023 CEV Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyo...

Kaynak: HabetTürk

Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlu Futsal ...

Kaynak: AtakentHaber

Genç Yüzücü Dünya Şampiyonu!

Milli sporcu Kuzey Tunçelli, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampi...

Kaynak: AtakentHaber

Şampiyon Filenin Sultanları!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında çekişmeli ...

Kaynak: AtakentHaber

Sanal Saha Reklam