:: HABER DETAY

Yazıyor, Yazıyor...
Şahin Tercüme Reklam

Yazıyor, Yazıyor...


Uzun yıllardır Trabzonspor’un bu kadar kendine özgüvenli bir şekilde neredeyse doksan dakikaya yayılacak şekilde rakibini ezdiği bir maç izlememiştik. A’dan Z’ye her hattıyla oyunda üstünlüğü sağlayan takımımızı ve bu oyunu oynatan hocamızı tebrik etmek lazım.

Gollere gelecek olursak Yazıyor, yazıyor Abdülkadir Ömür kanattan ortalıyor, Novak yazıyor...
Yazıyor, yazıyor Abdülkadir Parmak bırakıyor, Yusuf Yazıcı yazıyor...

Kalemizde gördüğümüz gol ise tamamen bireysel hatalar sonucu yenen saçma bir gol olarak hafızamızdan silinecek. Ama tüm Türkiye uzun yıllar Trabzonspor’un oynadığı oyunu konuşacak.

Umarım FFP nedeniyle UEFA’dan herhangi bir ceza almayız. Bu genç ve başarılı takım Avrupa Kupalarında oynamayı hakediyor. Her iki Abdülkadir ve Yusuf Yazıcı’ya Nwakaeme ve Sosa da eklenince takım adeta resital verdi. Özellikle Neakaeme enfes işlere imza attı ve rakibin başını döndürdü.

Yusuf Yazıcı Trabzonspor takım kimliğini saha yansıtan yegane futbolculardan. Hem tavrı hem de oyunu ile bir adım ön plana çıkıyor. Direkten dönen topunu ise yine devam eden şanssızlığımıza vermek lazım.

Messi vari oyunu ile Abdülkadir Ömür de kendini buldu diyebiliriz. Belki de tek eksiği kaldı, bitiricilik. Abdülkadir Parmak ise bitmek bilmeyen enerji ve hırsıyla takımın vazgeçilmezi olma yolunda ilerliyor. Defansta Hüseyin’in ise uzun yıllardır takımdaymışçasına oynaması taraftara güven veriyor.



Her şeye rağmen maçı ipten alan Beşiktaş’ın ilk yarıda Burak’la yakaladığı pozisyonu soğuk kanlılığı ile çıkartan Uğurcan oldu.

Maçta bir parantez de Fırat Aydınus’a açmak gerekirse oyuncularla çok içiçeydi ve Trabzonspor’un bir çok atağında Beşiktaşlı oyuncuların yapamadığını yaparak pas arası yaptı! Vermediği penaltılar ve fauller ise cabası.

Bu sezon kadar kolay şampiyon olabileceğimiz bir sezon daha belki bulamayacağız ancak maddi sorunları çözüp bu kadronun bir şekilde korunması ile daha zorlu engelleri de aşabiliriz. İşte aştığımız zaman daha sesli bir şekilde haykırabileceğiz...

Yazıyor, yazıyor....

:: Spor

Filenin Sultanları İçin Olimpiyatlar Macerası Başlıyor

2023 CEV Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyo...

Kaynak: HabetTürk

Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlu Futsal ...

Kaynak: AtakentHaber

Genç Yüzücü Dünya Şampiyonu!

Milli sporcu Kuzey Tunçelli, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampi...

Kaynak: AtakentHaber

Şampiyon Filenin Sultanları!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında çekişmeli ...

Kaynak: AtakentHaber

Sanal Saha Reklam