:: HABER DETAY

Statta Nezarethane
Şahin Tercüme Reklam

Statta Nezarethane


Almanya`nın Nürnberg Stadı`na yapılan nezarethanenin, dünyada, stada yapılan ilk nezarethane olduğu bildirildi.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti ve Nürnberg Basın Kulübü işbirliğiyle düzenlenen ziyaret çerçevesinde Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, Nürnberg Stadı`nı gezdiler. 60 bin kişilik kapasiteye sahip stadyumun 14 kamera tarafından sürekli izlendiğini kaydeden stat yetkilileri, 2006 Dünya Kupası`na evsahipliği yaptıklarını hatırlattılar. Stadyumda geniş güvenlik önlemleri alındığını vurgulayan yetkililer, bu çerçevede stadyuma nezarethane yapıldığını ve bunun dünyada stada yapılan ilk nezarethane olduğunu bildirdiler.

Nezarethaneyi gezen Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan, stadyumdaki uygulamaları çok beğendiğini belirterek, şiddet olaylarına karışan, maç sırasında başkalarını rahatsız eden, olay çıkarmaya meyilli olduğundan şüphelenilen kişilerin kameralar tarafından tespit edilerek yakında bulunan görevli polisler tarafından stadyum karakolunda bulunan nezarethaneye getirildiğini söyledi. Şüphelilerin, maç sonuna kadar burada bekletildiğini ve bu kişilerin ifadeleri doğrultusunda stadyumda görevlendirilen savcı tarafından gerekirse tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildiği anlatan Arslan, şunları kaydetti:

``Bu uygulama futboldaki şiddeti önlemede önemli bir etken. Bu çalışma Türkiye`de de uygulanabilir. Futboldaki şiddet olaylarının önlenmesi için örnek olarak incelenip, gerekirse uygulamaya konulabilir.``

:: Spor

Filenin Sultanları İçin Olimpiyatlar Macerası Başlıyor

2023 CEV Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyo...

Kaynak: HabetTürk

Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlu Futsal ...

Kaynak: AtakentHaber

Genç Yüzücü Dünya Şampiyonu!

Milli sporcu Kuzey Tunçelli, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampi...

Kaynak: AtakentHaber

Şampiyon Filenin Sultanları!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında çekişmeli ...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam