:: HABER DETAY

MegaKataloG nedir?
Şahin Tercüme Reklam

MegaKataloG nedir?


MegaKatalog.com

Alışverişten yaşama, spordan müziğe, fotoğrafçılıktan sinemaya, müzikten dalgıçlığa, oyundan akora 7x24 kataloğunuz olmayı hedeflemekte olan bir site.

Faydalı ve sürekli bilgi kaynağı olarak yararlanabileceğiniz yazı ve haberlerin yanı sıra ürünlerinizi tüm dünyaya açacak, online katalog hizmetleri sunmakta.

Bölümlerimiz ana hatlarıyla üçe ayrılıyor;

Aktüel, Eğlence, Alışveriş

Bireysel olarak üye olmak ücretsiz;

Haber ve Yazı Dizilerini okumak, Trafik bölümünden kameralardan o anki trafik durumunu izlemek, Oyun oynamak, Sevdikleriniz ve tanıdıklarınıza ücretsiz Ekart göndermek, Download bölümünden çeşitli resim veya programları indirebilmek, klip ve müzikleri dinleyebilmek veya sitemizde editör olabilmek için üyelik gerekiyor.
Aynı zamanda alışveriş yapacaksanızda üye olmanız gerekiyor ancak alışveriş kataloğunu üye olmadan da gezebilirsiniz.

Bireysel üyelik için burayı tıklayın;

Kurumsal olarak üye olmak ise ücret dahilinde;

Bu üyelikle şirketiniz için tanıtım sayfası yapılıyor ve bu üyelik sayesinde isterseniz aylık veya yıllık olarak kiralayabileceğiniz alt kataloglara ürün veya hizmetlerinizi koyabiliyor ve istediğiniz zaman bunaların fiyatlarını veya özelliklerini değiştirebiliyorsunuz.

Katalog kiralamak istemeyen kurumsal kullanıcılar ise sitemizde reklam vermek ve bilgisayar mühendislerinden oluşan ekibimize web sitesi yaptırma yazılım yazdırma amaçlı kurumsal üye olabilir.

Kurumsal üyelik için burayı tıklayın;

İsterseniz kısaca bölümlerimizi tanıyalım;

Eğlence Bölümü;

Mega e-Kart; ile sevdiklerinize ve tanıdıklarınıza bayram, kandil, doğum günü vb. gibi kategorilerde seçeceğiniz çeşitli elektronik kartı yazacağınız not ile birlikte gönderme şansına sahipsiniz.

Trafik; İstanbul trafiğin çıkmadan önce hangi güzergahtan en kısa sürede gidebileceğinize bu ekranlar vasıtası ile anında görerek karar verin. İstanbul`un çeşitli noktalarında yer alan kameralardan anlık trafiği canlı izleyin.

Oyun; Birbirinden eğlenceli oyunları bu kataloğumuzda bulabilirsiniz..

Download; Çok çeşitli resim, ikon, müzik bu bölümden indirilebilir..

Mega TV; Çeşitli video ve görüntüleri veya slayt gösterilerini, birçok konuda eğitim görüntülerini MegaKatalog farkıyla buradan izleyebilirsiniz..

MegaKatalog Klibi

Aktüel Bölümü;

Fotoman; fotoğrafçılık ile bilmek istediğiniz herşey burada yer almakta.

Sinema; sinema ile ilgili haberler ve filmler hakkında yorum ve eleştriler bu bölümde sizlerle.

Aquacity; dalgıçlık, akvaryumculuk, avcılık, çevre gibi konularda bu kısımda yer almakta. Ayrıca yıl içerisinde çeşitli doğa gezileri olacak. Geziler ve dalış turlarımız ve organizasyon hakkında bu bölümde bilgi vereceğiz.

Spor; sporun kuralları, fairplay, eğitim görüntüleri bu bölümde bazı güncel spor haberleri ile birlikte yer almakta.

Müzik; çeşitli yazılar, yarışma zamanları canlı yayın ve eleştriler, video klipler ve akorlar ile ilgili bilgilerndirmeler bu bölümde yer almakta.

Yaşam; sürekli güncelliğini koruyan güvenebileceğiniz bilgi kaynağınız yaşam, sağlık, alışveriş rehberi haberleri burada yer almakta.

MegaTech; sürekli güncelliğini koruyan güvenebileceğiniz teknoloji ve yeni gelişmeler ile ilgili bilgi kaynağınız haberler burada yer almakta.

Alışveriş bölümü;

Birbirinden farklı kataloglarımızda üye şirketlerin veya bireysel üyelerimiz olan sizlerin girmiş oldukları ürün/hizmet ilanları bu bölümlerde yer almakta.

Ücretsiz ilanlar en fazla 5 adet girilebilir ve belirli kriterlere uyan ilanlar görüntülenir. Ücretsiz ilan vermek için tıklayın.

Gün geçtikçe sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve sizlerin katkılarıyla büyümek tek amacımız.

Bu vesileyle sitemize editör olarak başvurmak veya önerilerde bulunmak için online@megakatalog.com adresine email göndermeniz yeterli.

Sitemizin adresi : http://www.megakatalog.com

:: Teknoloji

Apple’dan Süpriz Geri Ödeme

Apple, performans yavaşlatmasına gittiğini kabul ettiği, eski model iPhone ...

Kaynak: AtakentHaber

İnternetini Paylaşanlara Hapis Cezası Şoku!

Yargıtay, sosyal medya hesabı üzerinden hakaret içerikli paylaşımda bulunan...

Kaynak: AtakentHaber

Elektrik Süpürgesi Devi Otomobil Üretiyor

İngiliz teknoloji şirketi Dyson, bir süredir planladığı elektrikli otomobil...

Kaynak: AtakentHaber

Whatsapp, Instagram ve Facebook’ta Sıkıntı Devam Ediyor

Sosyal medyada sona mı gelindi? Son aylarda yüksek çözünürlüklü video payl...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam