:: HABER DETAY

Türkiye`nin En Büyük Rakibi!
Atakent Haber Reklam

Türkiye`nin En Büyük Rakibi!


Eurovision finali bu gece yapılacak.

Bu gece yapılacak yarışmada 25 ülke sahneye çıkacak.Sırbistan`ın başkenti Belgrad`da düzenlenen 53`üncü Eurovision Şarkı Yarışması`nda `Deli` adlı şarkıyla Türkiye`yi temsil eden Mor ve Ötesi grubu, bu gece final için yarışacak. Grup en büyük rakiplerinin Bosna-Hersek olduğunu söyledi...

Yarı finali geçerek finalde yarışmaya hak kazanan Mor ve Ötesi grubunun solisti Harun Tekin, finalde de iddialı olduklarını söyledi.

RAKİBİMİZ BOSNA HERSEK

Basın toplantısı düzenleyen Tekin, ``Finale yükselmek başarı. Finalde de iyi sonuç elde edeceğimize inanıyorum. Zaten Türkiye`nin finale yükselmesi 5 yıldır alışkanlık haline geldi`` dedi.

Grubun gitaristi Kerem Özyeğen, finale kalmama gibi hiçbir endişe taşımadıklarını, bugünkü finalde ise Türkiye`nin en büyük rakibinin Bosna-Hersek olduğunu belirtti.

TÜRKİYE 12. SIRADA

Tekin Türkiye`nin yarışma sıralaması kurasını çekerken 13. sırayı istediğini söylemişti ancak bir öncesini 12. sırayı çekti. Belgrad Arena Spor Salonu`nda yapılacak finalde 25 ülke şu sıralamaya göre sahneye çıkacak:

1. Romanya, 2. İngiltere, 3. Arnavutluk, 4. Almanya, 5. Ermenistan, 6. Bosna-Hersek, 7. İsrail, 8. Finlandiya, 9. Hırvatistan, 10. Polonya, 11. İzlanda, 12. Türkiye, 13. Portekiz, 14. Letonya, 15. İsveç, 16. Danimarka, 17. Gürcistan, 18. Ukrayna, 19. Fransa, 20. Azerbaycan, 21. Yunanistan, 22. İspanya, 23. Sırbistan, 24. Rusya ve 25. Norveç.

:: Müzik

AKSM Konser:  Necdet Kaya

24 Nisan Salı günü saat 20:00’de Atakent Kültür Sanat Merkezi’nde Necdet K...

Kaynak: AtakentHaber

AKSM Konser: Ayşe Sağyaşar

12 Nisan Perşembe günü saat 20:00’de Atakent Kültür Sanat Merkezi’nde Ayşe ...

Kaynak: AtakentHaber

AKSM Konser: Umut Akyürek

15 Mart Perşembe günü saat 20:00’de Atakent Kültür Sanat Merkezi’nde Umut ...

Kaynak: AtakentHaber

Müzik Akademisi - Söyleşi

Müzik Akademisi’nde 25 Şubat Pazar günü Saat 16:00’da Doç. Dr. Okan Murat Ö...

Kaynak: AtakentHaber

Sanal Saha Reklam