:: HABER DETAY

Eurovision`da Hadise
Atakent Haber Reklam

Eurovision`da Hadise


Belçika`yı reddeden Hadise, Eurovision`da Türkiye için yarışacak.

TRT Eurovision için son kararını verdi ve Belçika`da yaşayan şarkıcı Hadise`nin Türkiye adına yarışacağını ilan etti. Kurumun belirlediği ismi ilk kez AKŞAM`a açıklayan TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, “Düzenlediğimiz anketin sonucunu dikkate alarak bizi Hadise`nin temsil etmesine karar verdik” diye konuştu. TRT, Mayıs 2009`da Moskova`da yapılacak yarışma için aday sayısını ikiye indirmiş, Şebnem Ferah ile Hadise finale kalmıştı.

ŞOVU ÇOK GÜZEL

“Ben henüz Hadise`yle tanışmadım, görüşmedim” diyen TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, neden Hadise`de karar kılındığını ise şu sözlerle anlattı: Kliplerini izledim. Çok iyi şov yapıyor. Güzel bir hanımefendi. Yurtdışında yaşadığı için yabancı dili de çok iyi. Bir de çok iyi sponsorları var. EMI, önemli bir marka ve Hadise`nin sponsorluğunu yapıyor. EMI`ın bu konumu nedeniyle, TRT`nin tanıtım konusundaki eksikliklerinin de giderileceğini düşünüyorum. Birçok şey, bu sponsorluk sayesinde TRT`- ye maliyeti daha az olacaktır...

´ÇAĞIRIN KOŞA KOŞA GELİRİM´ DEMİŞTİ

Belçİka`da doğup büyüyen Hadise, yaşadığı ülkeden de Eurovision için teklifler aldığını ancak gönlünün Türkiye`den yana olduğunu açıklamıştı. Seksi şarkıcı, “TRT`den teklif gelirse koşa koşa, seve seve giderim. Tabii ki Belçika`yı da çok seviyorum çünkü orada doğdum. Oradaki hayranlarımın hepsini seviyorum ama sizler gibi sıcak değiller” demişti.

:: Müzik

AKSM Konser:  Necdet Kaya

24 Nisan Salı günü saat 20:00’de Atakent Kültür Sanat Merkezi’nde Necdet K...

Kaynak: AtakentHaber

AKSM Konser: Ayşe Sağyaşar

12 Nisan Perşembe günü saat 20:00’de Atakent Kültür Sanat Merkezi’nde Ayşe ...

Kaynak: AtakentHaber

AKSM Konser: Umut Akyürek

15 Mart Perşembe günü saat 20:00’de Atakent Kültür Sanat Merkezi’nde Umut ...

Kaynak: AtakentHaber

Müzik Akademisi - Söyleşi

Müzik Akademisi’nde 25 Şubat Pazar günü Saat 16:00’da Doç. Dr. Okan Murat Ö...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam