:: HABER DETAY

Hadise Finalde [MegaTv]
Şahin Tercüme Reklam

Hadise Finalde [MegaTv]


Hadise, Moskova`daki Eurovision Şarkı Yarışması`nın yarı finalinde sahne aldı.

Eurovision Şarkı Yarışması`nda ilk heyecan dolu gece yaşandı. Türkiye`yi Düm Tek Tek ile temsil eden Hadise 9. sırada çıktığı yarı finallerde büyük alkış aldı...

Moskova`da iki aşamalı olarak gerçekleştirilecek ´yarı final´ elemeleri için yapılan 1. yarı finalde ilk sırada Karadağ sahne aldı. Temsilcimiz Hadise ise 9. sırada sahne aldı.

O çok tartışılan kırmızı kıyafetleri içerisinde sahne alan Hadise şarkısını tamamladıktan sonra gösterdiği performans ile izleyicilerden büyük alkış aldı.

YARI FİNALDE HADİSEYİ İZLE

AMAÇ İLK 10`A GİRMEKTİ

18 ülkenin katılacağı birinci yarı finallerde Türkiye, Bosna-Hersek, İsveç, İsrail, Belçika, Andora, Çek Cumhuriyeti, Karadağ, İzlanda, Bulgaristan, Portekiz, İsviçre, Makedonya, Finlandiya, Beyaz Rusya, Romanya, Malta ve Ermenistan yarıştı.

Oylama `tele voting` olarak isimlendirilen SMS oylamasıyla yapıldı. 16 Mayıs gecesi finalde dereceye girenleri ise bu yıl ilk kez yapılacak bir uygulamayla yüzde 50 jüri, yüzde 50 halk oylaması belirleyecek. İkinci yarı final ise 14 Mayıs Perşembe akşamı gerçekleşecek.

İŞTE FİNALE KALAN ÜLKELER

- Türkiye (İlk açılan zarf Türkiye oldu..)
- İsveç
- İsrail
- Portekiz
- Malta
- Finlandiya
- Bosna-Hersek
- Romanya
- Ermenistan
- İzlanda

Tebrikler Hadise.. Türkiye cumartesi günkü yarı finale kaldı ! Hadise`yle birlikte 9 rakibimiz var. Geriye kalan 10 rakip ise perşembe günkü diğer yarı finalde belirlenecek.

(Sıralama herhangi bir oy durumunu göstermiyor. Eurovision, daha sonraki oylamaları etkilememesi için oy oranlarını açıklamıyor. İlk 10 en çok SMS alan 10 ülkenin rastgele sıralanışı şeklinde oluyor..)

HADİSE: ´ÇOK HASTAYDIM, İYİLEŞMEM BİR MUCİZE´ Rusya`nın başkenti Moskova`da düzenlenen 54`üncü Eurovision Şarkı Yarışması`nın birinci yarı final elemelerinde finale kalmayı başaran Hadise, yarışma öncesi çok hasta olduğunu ancak mucize sayılacak şekilde iyileştiğini söyledi.

Hadise, düzenlediği basın toplantısında bir Rus gazetecinin ´siz bu basın konferansının değil, tüm Eurovision`un en güzel kızısınız. Ben sizden daha güzel kimseyi göremiyorum. Siz, kendinizden daha güzel bir kadın görüyor musunuz´ şeklindeki sorusuna, salondaki Rus kızları göstererek, ´burada o kadar çok güzel kız var ki, bu soruya nasıl cevap vereceğimi bilmiyorum. Bakın, solumdaki kızlara, sağımdaki kızlara, hepsi bir birinden güzel ve ben burada böyle bir seçim yapamam´ yanıtını verdi.

Soyunma odasında ekip arkadaşlarıyla sohbet ettiklerini ve finalistler arasında ilk olarak kendilerinin adının okunmasını beklemediklerini söyleyen Hadise, ´Türkiye`nin adı ilk olarak açıklanınca çok şaşırdık, ve `aa, öyle mi` dedik. Ülkemi finalde temsil edeceğimden çok mutluyum. Ancak hiç duygulanmadım; şaşırmam ile anlamam aynı ana denk geldi. Ancak ilk kez bir yarı final yarışmasında Türkiye`nin birinci olarak finale yükselmesi beni çok gururlandırdı. Benim için oy kullanan herkese teşekkür ediyorum ve diğer finalistlere başarılar diliyorum´ dedi.

Hadise şu anda çok mutlu olduğunu ve ´sanki bu anı yaşamıyor´ gibi hissettiğini belirterek, ´Çok heyecanlıyım. Birinci olduğumuzu duymak inanılmaz bir şey. Çok mutluyum. Çok duygulandım ve çok da yorgunum şu an. Çok güzeldi. İnanılmaz bir duygu. Finale doğru daha yüksek moralle gideceğiz. Ben de iyileştim sayılır, çok hastaydım. Bu finale kalmak benim moralimi çok düzeltti ve enerji verdi. Çok mutluyum´dedi.

Sağlığının şu anda çok iyi olduğunu ancak 3 gün boyunca yataktan kalkamadığını söyleyen Hadise, ´tüm programları iptal ettik. İyileşmem bir mucize. Önümüzdeki günlerde Belçikalı doktorumla görüşerek, tedaviye devam edeceğim´ dedi.

:: Müzik

AKSM Konser:  Necdet Kaya

24 Nisan Salı günü saat 20:00’de Atakent Kültür Sanat Merkezi’nde Necdet K...

Kaynak: AtakentHaber

AKSM Konser: Ayşe Sağyaşar

12 Nisan Perşembe günü saat 20:00’de Atakent Kültür Sanat Merkezi’nde Ayşe ...

Kaynak: AtakentHaber

AKSM Konser: Umut Akyürek

15 Mart Perşembe günü saat 20:00’de Atakent Kültür Sanat Merkezi’nde Umut ...

Kaynak: AtakentHaber

Müzik Akademisi - Söyleşi

Müzik Akademisi’nde 25 Şubat Pazar günü Saat 16:00’da Doç. Dr. Okan Murat Ö...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam