:: HABER DETAY

Atakent Yenilikler
Atakent Haber Reklam

Atakent Yenilikler


Atakent`in en büyük sitelerinden olan Olympiakent Sitesine iki Eczane ve bir PTT şubesi açılıyor ve yeni iki alışveriş merkezi de yolda..



Olympia Center ve SitePark alışveriş merkezlerinin inşaasının tamamlanıp faaliyete geçmeye başlamasıyla siteye çeşitli firma ve kuruluşların yanı sıra ihtiyaca büyük ölçüde cevap verecek Eczane ve PTT benzeri yerlerin ilgisinin artması ve kısa sürede açılacak olmaları en çok site sakinlerini sevindirdi.

Ulaşımda sefer sayısının sık olmadığı sitede en ufak bir ihtiyaçta kilometrelerce uzaklarda işlerini görmeye çalışan site sakinleri Eczane ve PTT`nin yanı sıra planlarda varolan ancak hali hazırda yapılmamış olan ve sitede eksikliği hissedilen kreş ve anaokulu projelerine de bir an önce el atılması gerektiğinden yakınıyorlar.

Yaz aylarında açılacak Happy Center, yıl sonuna doğru hemen TEM Atakent kavşağında açılacak olan Carrefour`un ve üçbeş seneye kadar tamamlanacak olan DisneyLand projesinin de bölgeye hareket getireceği ve Atakent`lilerin boş zamanlarını Atakent sınırları dahilinde daha iyi değerlendirebilecekleri yerlere kavuşacak olmaları da diğer güzel haberler.

Ayrıca Atakent Camii`sinin hemen karşısına yapılacak olan alışveriş merkezi ve Migros projesinin de inşaat çalışmaları başlatıldı.

Temennimiz inşaatların yanısıra yeşil alanların ve bölgede sefer sayılarının arttırılması ve siteler arası ulaşımı rahatlatacak şekilde atakent içerisinde ve tren istasyonuna ve yeni yapılmakta olan Carrefourun altından geçecek olan metro istasyonuna Atakent halkını ulaştıracak ring seferler düzenlenmesi.

:: Atakent

15 Şehitler Köprüsü Bu Gece Kapalı Olacak

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklama ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsünün 29...

Kaynak: AtakentHaber

Köprü Ve Otoyol Ücretlerine Zam Geri Çekildi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun otoyol ve köprü geçişleri...

Kaynak: AtakentHaber

Köprü Ve Otoyol Ücretlerine Zam Geldi

Karayolları Genel Müdürlüğü, `Otoyol ve köprü ücretleri, 25 Ekim 2023 Çarşa...

Kaynak: AtakentHaber

29 Ekim’de Bazı Metrolar Ücretsiz Olacak

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyl...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam