:: HABER DETAY

Türk Telekom Faturaları
Şahin Tercüme Reklam

Türk Telekom Faturaları


Artık tüm sabit telefonlar yönlendiriliyor

Servis abone için ücretsiz olsa da tahsil ediliyor Artık tüm sabit telefonlar Türk Telekom`un telesekreter servisine yönlendiriliyor. Servis abone için ücretsiz olsa da arayandan ücret tahsil ediliyor. Servisi iptal etmek ise çok kolay:

Türk Telekom aralık ayında abonelere gönderdiği faturalarda tüm telefon abonelerinin telefonlarının Telesekreter servisine yönlendirildiğini duyurdu. Herhangi bir yönlendirmesi olmayan tüm sabit hatlar için geçerli olan yönlendirmeyi #22# tuşlaması yaparak iptal edebiliyorsunuz.

TÜM HATLAR İÇİN TELESEKRETER

Türk Telekom tarafından abonelere gönderilen faturada yer alan duyuru şöyle: “Herhangi bir yönlendirmesi olmayan tüm PSTN abonelerinin telefonları cevapsız çağrılar (5 kez çalıp açılmadığında) için ücretsiz olarak Telesekreter servisine yönlendirilmektedir. Telesekreter servisini kullanmak istemeyen müşteriler telefonlarında #22# tuşlamasını yaparak servisi kolaylıkla iptal edebilirler.”

Türk Telekom’un resmi web sitesinde ise servisle ilgili şu bilgilere yer veriliyor:

“Kullanım: Herhangi bir yönlendirmesi olmayan tüm bireysel PSTN abonelerinin telefonları cevapsız çağrılar (5 kez çalıp açılmadığında) için ücretsiz olarak Telesekreter servisine yönlendirilmektedir. Telesekreter servisini kullanmak istemeyen müşteriler telefonlarında #22# tuşlamasını yaparak kolaylıkla servisi iptal edebilirler. Servisi iptal eden müşteriler için tekrar otomatik yönlendirme yapılmayacaktır. Yönlendirme başladıktan sonra, Türk Telekom’a ait TT Sesli Mesaj sistemi devreye girecek ve arayanın size mesaj bırakmasını sağlayacaktır. Mesaj kutunuza mesaj bırakıldıktan sonra sistem tarafından belirli periyotlarda bu servis için ilişkilendirdiğiniz sabit telefonunuz aranarak bırakılan sesli mesajlar için bilgilendirilebileceğiniz gibi, siz de 0 800 500 06 06 numaralı Sesli Mesaj Merkezi’ni ücretsiz arayarak, şifrenizi girdikten sonra mesajlarınıza ulaşabilirsiniz. Şifre standart olarak 1234 şeklinde belirlenmiştir. 0800 500 06 06 aranarak Kişisel Ayarlar menüsünden şifre değiştirilebilir.”

CEPTEN ANINDA 2 KONTÖR

Ücretlendirme kısmında ise Standart Mesaj Kutusu 10 mesajın ücretsiz olduğu belirtiliyor.

İlgili servisi iptal etmemiş herhangi bir sabit telefonu aradığınızda cevap alamıyorsanız, önce telesekreter servisinin devreye gireceği, ücretlendirmenin sizin tarifeniz üzerinden yapılacağı, sinyal sesinden sonra servisin devreye gireceği belirtiliyor. Kontörlü bir Türkcell hattından aradığımız sabit hat cevap vermediğinde devreye giren telesekreter servisinde anında 2 kontör düştü.

:: Teknoloji

Apple’dan Süpriz Geri Ödeme

Apple, performans yavaşlatmasına gittiğini kabul ettiği, eski model iPhone ...

Kaynak: AtakentHaber

İnternetini Paylaşanlara Hapis Cezası Şoku!

Yargıtay, sosyal medya hesabı üzerinden hakaret içerikli paylaşımda bulunan...

Kaynak: AtakentHaber

Elektrik Süpürgesi Devi Otomobil Üretiyor

İngiliz teknoloji şirketi Dyson, bir süredir planladığı elektrikli otomobil...

Kaynak: AtakentHaber

Whatsapp, Instagram ve Facebook’ta Sıkıntı Devam Ediyor

Sosyal medyada sona mı gelindi? Son aylarda yüksek çözünürlüklü video payl...

Kaynak: AtakentHaber

Atakent Haber Reklam