:: HABER DETAY

Engeller Bir Nebze Aşıldı!
Şahin Tercüme Reklam

Engeller Bir Nebze Aşıldı!


Avrupa Konutları `nda yaşayan Türk sanat müziği severlerinin oluşturduğu ´Atakent 1´ Musiki Topluluğu, bu yılın ilk konserinde ihtiyaç sahibi engellilerin yüzünü bir nebze gülümsetmek ve yaşamlarını kolaylaştırmak için Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği`ne (BEDD) tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

28 Şubat Salı günü Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür Merkezi`nde gerçekleşmiş olan konser gecesi, sadece musikiye değil, bir sosyal sorumluluk kampanyasına da sahne oldu. Gecede çeşitli firmalar ve kişiler tarafından, Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği`ne tekerlekli sandalye bağışları yapıldı.

BEDD Genel Başkanı Kemal Demirel`in engelli dünyasına yönelik özel bir konuşma yaptığı gecenin sunuculuğunu, Türk sanat müziği ve eğlence programlarının vazgeçilmez ismi TRT sunucusu Mustafa Yolaşan üstlendi. Çalışmalarını Türk sanat müziğinin güçlü sesi ve yakışıklı prensi usta sanatçı Yıldırım Bekçi şefliğinde sürdüren koro, konser gecesi birbirinden değerli sanat müziği şarkıları seslendirdi.Bağışın gerçekleştirilmesinde büyük çaba sarfeden Topluluk Başkanı Ercan Altınel ile Başkan Yardımcısı Hatice Şık’a BEDD yönetimi teşekkür etti.

:: Atakent

15 Şehitler Köprüsü Bu Gece Kapalı Olacak

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklama ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsünün 29...

Kaynak: AtakentHaber

Köprü Ve Otoyol Ücretlerine Zam Geri Çekildi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun otoyol ve köprü geçişleri...

Kaynak: AtakentHaber

Köprü Ve Otoyol Ücretlerine Zam Geldi

Karayolları Genel Müdürlüğü, `Otoyol ve köprü ücretleri, 25 Ekim 2023 Çarşa...

Kaynak: AtakentHaber

29 Ekim’de Bazı Metrolar Ücretsiz Olacak

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyl...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam