:: HABER DETAY

Ücretsiz Bisiklet Kursu
Atakent Haber Reklam

Ücretsiz Bisiklet Kursu


Küçükçekmece Belediyesi Yaz Spor Okulları kapsamında hizmet veren ‘Bisiklet Kursu’, 6-14 yaş arası çocuklar ve ebeveynlerinden büyük ilgi görüyor.

Birlikte bisiklet sürmenin keyfini çıkaran anneler ve çocukları, Atakent Mahallesi’ndeki Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda renkli görüntüler oluşturuyor.

6-14 yaş arası çocuklara ve ebeveynlerine Çocuk Trafik Parkı’nda verilen bisiklet eğitimi, Bisikletliler Derneği Genel Başkanı Murat Suyabatmaz ve alanında uzman eğitmenlerden tarafından teorik ve uygulamalı olarak veriliyor.

Çocuklara bisiklet ile ilgili teknik bilgiler (lastik tamiri, fren ve vites ayarları vb.) öğretiliyor. Bunun yanı sıra Çocuk Trafik Eğitim Parkı parkurunda güvenli ve mükemmel sürüş teknikleri, konusunda verilen bilgilerle çocukların bilgi ve becerileri artırılıyor.

Bisikletin günlük hayatta sıkça kullanılan ve sağlıklı yaşama katkı sunan bir ulaşım aracı olduğu göz önüne alınırsa sağlıklı yaşam ve obeziteye karşı bisiklet kullanmayı bilmeyen çocuk ve ebeveynler için ´Bisiklet Kursu´ kaçırılmaz bir fırsat gibi duruyor.

Ağustos ayı sonuna kadar devam edecek kurslara başvurmak isteyenler, Çocuk Trafik Eğitim Parkı’ndan kayıtlarını yaptırabilir.

:: Atakent

Atakent’teki Sitelerde Cumhuriyetin 100.Yılı Etkinlikleri

Atakent Mahallesinde Cumhuriyetimizin 100. Yılı çerçevesinde birçok ücrets...

Kaynak: AtakentHaber

15 Şehitler Köprüsü Bu Gece Kapalı Olacak

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklama ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsünün 29...

Kaynak: AtakentHaber

Köprü Ve Otoyol Ücretlerine Zam Geri Çekildi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun otoyol ve köprü geçişleri...

Kaynak: AtakentHaber

Köprü Ve Otoyol Ücretlerine Zam Geldi

Karayolları Genel Müdürlüğü, `Otoyol ve köprü ücretleri, 25 Ekim 2023 Çarşa...

Kaynak: AtakentHaber

Atakent Haber Reklam