:: HABER DETAY

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus, Türkiye`de ne zaman satışa çıkacak?
Atakent Haber Reklam

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus, Türkiye`de ne zaman satışa çıkacak?


Apple`ın 12 Eylül`de tanıttığı yeni telefonlarından iPhone 8 ve iPhone 8 Plus`ın Türkiye`de satış başlangıç ve ön sipariş tarihleri belli oldu.

Apple`ın yeni akıllı telefon modelleri iPhone 8 ve iPhone 8 Plus; Avustralya, Avusturya, Belçika, Kanada, Çin, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Hong Kong, İrlanda, İtalya, Japonya, Lüksemburg, Meksika, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Portekiz, Porto Riko, Singapur, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan, BAE, Birleşik Krallık, ABD ve ABD Virgin Adaları’nda 15 Eylül Cuma gününden itibaren ön siparişe açılmış, 22 Eylül Cuma ise satışa sunulmuştu.

YARIN ÖN SİPARİŞ BAŞLIYOR
Yeni modeller, Türkiye`de 13 Ekim`de ön siparişe çıkacak, 20 Ekim`de ise satışta olacak.

KAPASİTE VE FİYATLAR
iPhone 8 ve iPhone 8 Plus; uzay grisi, gümüş rengi ve yepyeni altın rengi seçenekleriyle, artırılmış 64 GB ve 256 GB kapasiteli modeller şeklinde, 699 ABD Doları (ABD) fiyatla, Apple.com ve Apple Store’larda ve ayrıca Apple Yetkili Satıcıları ve seçkin iletişim operatörlerinde bulunabilecek (fiyatlar değişiklik gösterebilir).
Farklı renklerde deri ve silikon kılıflar dahil olmak üzere Apple tarafından tasarlanan aksesuarlar 169 TL`den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Renk uyumlu metalik Lightning Dock’lar ise 229 TL fiyatla satışa sunulacak.
Apple’dan iPhone 8 veya iPhone 8 Plus satın alan tüm müşteriler mail kurulumunu, App Store’da yeni uygulamaların gösterilmesini ve daha fazlasını içeren, iPhone’larını özelleştirmelerine yardımcı olacak ücretsiz Kişiye Özel Kurulum’dan Apple Store’larda veya online olarak yararlanabilir.

iPHONE X NE ZAMAN ÇIKACAK?
Andorra, Avustralya, Avusturya, Bahreyn, Belçika, Bulgaristan, Kanada, Çin, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Grönland, Guernsey, Hong Kong, Macaristan, İzlanda, Hindistan, İrlanda, Man Adası, İtalya, Japonya, Jersey, Kuveyt, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Meksika, Monako, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Porto Riko, Katar, Romanya, Rusya, Suudi Arabistan, Singapur, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan, BAE, Birleşik Krallık, ABD ve ABD Virgin Adaları’nda müşteriler iPhone X’u 27 Ekim Cuma gününden itibaren sipariş edebilecek ve 3 Kasım Cuma gününden itibaren satışa sunulacak.
iPhone X`un Türkiye`ye geliş tarihinin net olmamakla birlikte Kasım sonunda ön siparişe çıkıp aralık ortasına kadar satışa sunulması bekleniyor.

:: Teknoloji

Apple’dan Süpriz Geri Ödeme

Apple, performans yavaşlatmasına gittiğini kabul ettiği, eski model iPhone ...

Kaynak: AtakentHaber

İnternetini Paylaşanlara Hapis Cezası Şoku!

Yargıtay, sosyal medya hesabı üzerinden hakaret içerikli paylaşımda bulunan...

Kaynak: AtakentHaber

Elektrik Süpürgesi Devi Otomobil Üretiyor

İngiliz teknoloji şirketi Dyson, bir süredir planladığı elektrikli otomobil...

Kaynak: AtakentHaber

Whatsapp, Instagram ve Facebook’ta Sıkıntı Devam Ediyor

Sosyal medyada sona mı gelindi? Son aylarda yüksek çözünürlüklü video payl...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam