:: HABER DETAY

Eviniz Çiçekler Açsın
Atakent Haber Reklam

Eviniz Çiçekler Açsın


Çiçeklerin ve bitkilerin insanlara hissettirdiği doğal bir pozitif enerji vardır...
Evde dekorasyonu tamamlayan en önemli unsurlardan birisi de çiçeklerdir. Çiçeksiz bir ev, yarım kalmış bir evdir. Salonunuza, yatak odanıza koyacağınız canlı bitkilerle evinizin havasını değiştirebilirsiniz.

Farklı renkte çiçeklerle donatacağınız bir buketi evinizin her alanında kullanabilir, dokunduğunuz her yere bahar esintisi getirebilirsiniz. Çeşit çeşit gül, leylak ve lalelerle farklı renk kombinasyonları yapın, evinizde gökkuşağı görmek için yağmur yağmasını beklemeyin.

Çiçeklerin tümünü bir vazoya yerleştirmek yerine farklı boylarda çeşitli objelerin içine dağıtarak koyun. Farklı boylarda ve formlarda çiçekler dekorasyonunuzda çok daha zengin ve hoş görüneceklerdir.

Çeşitli renklerde şişeleri çiçeklerinizi yerleştirmek için kullanabilirsiniz. Çiçekleriniz için mutlaka vazolara ihtiyacınız yok. Çay bardaklarını, kavanozları, küçük sütlükleri, çaydanlıkları da çiçeklerinizi yerleştirmek için kullanabilirsiniz. Emin olun hem çok yaratıcı, hem de çok şık görüneceklerdir.

Neredeyse her evde, annelerin aldığı ya da hediye gelen işlemeli bir gümüş tepsi bulunur. Onu bulunduğu dolap raflarından kurtarıp, üzerine koyacağınız farklı renkli çiçeklerle hak ettiği yere kavuşturabilirsiniz. Bu şekilde hem hediyenizi ön plana çıkarmış olursunuz hem de çiçeklerinize yeni bir ev açarsınız.

Ayrıca çiçekler de öyle çiçekçilerden alınmış pahallı çiçekler olmak zorunda değil. Yol kenarından topladığınız güzel yeşil dallar dahi evinize neşe katmaya yetecektir. Ayrıca çiçeklerinizi mumlarla ve diğer dekoratif bazı aksesuarlarınızla tamamlarsanız çok daha şık bir görüntü elde edebilirsiniz.

Her dekoratif objenin seçiminde olduğu gibi, çiçeklerin seçimi ve kullanım alanları da ruhumuzu, tarzımızı ve o anki ruh halimizi yansıtır. Bazen kendimizi çok sakin, huzurlu hissederiz, bazen çok enerji dolu oluruz, bazen de çok romantik. Haftalık, günlük veya anlık, ruh halimize göre yapacağımız küçük değişikliklerle evimizi ve kendimizi canlandırmamız mümkün.

:: Dekorasyon

Sanal Saha Reklam