:: HABER DETAY

Şehir Tiyatroları Rekora Koşuyor
Atakent Haber Reklam

Şehir Tiyatroları Rekora Koşuyor


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 2017-2018 Sezonununda yüzde yüzü aşan rekor doluluk oranına ulaştı. Birçok oyuna yüksek oranda talep gelmesi nedeniyle bazı seyirciler, ek sandalyede ve merdivenlere oturarak oyunları takip etti.

İBB Şehir Tiyatroları, 2017-2018 Sezonunun ilk 2 ayında doldu taştı. Seyirci sayısı her hafta yükselerek yüzde yüzü aşan izleyici sayısına ulaşıldı.

Ekim ayında yüzde 85’in üzerinde bir doluluk oranıyla sezonu açan Şehir Tiyatroları, 9. haftada oyunların büyük çoğunluğunda yüzde yüzlük doluluk oranını yakaladı.

Harbiye Muhsin Ertuğrul, Kadıköy Haldun Taner, Üsküdar Müsahipzade Celal, Kağıthane Sadabad, Ümraniye ve Gaziosmanpaşa Sahnelerindeki `Cibali Karakolu, Ben Çağırmadım, On iki Öfkeli Adam, Şahane Züğürtler, Sızı, Çingeneler Gökyüzünde Yaşar, Fehim Paşa Konağı, Geç Kalanlar, Martı, Reis Bey, Karıncalar, Hisse-i Şayia, Bak Bizim Şarkımızı Çalıyorlar` gibi pek çok oyun, yüzde yüz bire varan doluluk oranlarıyla sahnelendi.

Aynı sahnelerde 7. haftadan itibaren başlayan çocuk oyunlarında da yüzde yüzü aşan doluluk oranları yaşandı. Çocuklar; Dedektif Köpek Cash, Bir Kümes Hikayesi, Pollyanna, Harikalar Mutfağı, Yaşasın Barış ve Palyaço Prens oyunlarını salonları tamamen doldurarak izledi.

:: Tiyatro

AKSM Tiyatro: Sevgili Doktor

Arka Sahne’nin `Sevgili Doktor` adlı tiyatro gösterisi 23 Kasım Cuma günü s...

Kaynak: AtakentHaber

AKSM Tiyatro: Şahane Düğün

Oyuncu Tayfası’nın `Şahane Düğün` adlı tiyatro gösterisi 16 Kasım Cuma günü...

Kaynak: AtakentHaber

AKSM Tiyatro: Akidezadeler

Uygur Sanat Tiyatrosu’nun `Akidezadeler` adlı tiyatro gösterisi 9 Kasım Cum...

Kaynak: AtakentHaber

AKSM Tiyatro: Benimle Delirir misin?

26 Ekim Cuma günü saat 20:00’de Atakent Kültür Sanat Merkezi’nde `Benimle ...

Kaynak: AtakentHaber

Sanal Saha Reklam