:: HABER DETAY

Küçükçekmeceli Girişimcilere Müjde
Şahin Tercüme Reklam

Küçükçekmeceli Girişimcilere Müjde


Küçükçekmece Belediyesi tarafından İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA)’nın Girişimcilik Mali Destek Programı kapsamında kurulan ‘Küçükçekmece Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi’ (KÜGİM) 27 Aralık 2017 tarihinde Yahya Kemal Beyatlı Gösteri merkezi bünyesinde kapılarını açtı.

KÜGİM, Küçükçekmece’deki gençleri Android Mobil Programlama Eğitimi, IOS Mobil Programlama Eğitimi, Web Tasarım Eğitimi gibi yeni teknolojilerle eğiterek iş dünyasına kazandırmayı hedefliyor. Gençlerin çalışma hayatına katkı sağlayacak bir merkez olarak iş geliştirme koçluğu da yapacak. Tüm bunların yanı sıra KÜGİM’de KOSGEB sertifikalı girişimcilik eğitimleri alan Küçükçekmeceliler iş hayatında daha emin adımlarla kendilerini geliştirme imkanına sahip olacak.

20 girişimciye açık ofis imkânı sunacak olan KÜGİM; fiziki mekân olarak hizmete sunduğu laboratuar, toplantı salonları, derslikler, kütüphane ve dinlenme odası ile konforlu çalışma ortamı sunarak, yararlanıcılarını pek çok yenilikçi hizmetle buluşturuyor.

Ekim 2017 tarihi itibariyle faaliyetlerine başlayan Kügim’de eğitimlere bugüne kadar yaklaşık 1000 kişi başvuruda bulundu. Proje kapsamında eğitimlerde başarılı olarak kendi şirketini kurmak isteyen girişimci adaylarına kurdukları işi geliştirmeleri için açık ofiste çalışma imkânı sunuluyor.

KÜGİM’de kayıt yaptırılan kursa devam etme zorunluluğu bulunmaktadır. Mazeretli veya mazeretsiz olarak %20 devamsızlık yapan kursiyerin kaydı silinecek. Mazeretsiz olarak devamsızlıktan kaydı silinen kursiyer takip edilen öğretim döneminde diğer kurslara da kayıt yaptıramayacak.

KÜGİM’de verilen başlıca eğitim programları şunlardır:
Android ile Mobil Programlama (192 Saat)
Web Tasarım (192 Saat)
IOS ile Mobil Programlama (104 Saat)
Temel Arayüz Tasarımı (40 Saat) Atakent, Halkalı, Küçükçekçece, Kügim, Girişimcilik, Eğitim ,Mobil Programlama, Açık Ofis, Web Tasarım, IOS Programlama, Arayüz Tasarımı

:: Atakent

Atakent’teki Sitelerde Cumhuriyetin 100.Yılı Etkinlikleri

Atakent Mahallesinde Cumhuriyetimizin 100. Yılı çerçevesinde birçok ücrets...

Kaynak: AtakentHaber

15 Şehitler Köprüsü Bu Gece Kapalı Olacak

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklama ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsünün 29...

Kaynak: AtakentHaber

Köprü Ve Otoyol Ücretlerine Zam Geri Çekildi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun otoyol ve köprü geçişleri...

Kaynak: AtakentHaber

Köprü Ve Otoyol Ücretlerine Zam Geldi

Karayolları Genel Müdürlüğü, `Otoyol ve köprü ücretleri, 25 Ekim 2023 Çarşa...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam