:: HABER DETAY

Eurovizyon 2006 Hakkında
Şahin Tercüme Reklam

Eurovizyon 2006 Hakkında


Eurovizyonda ülkemizi temsil edecek şarkı belirlendi Eurovizyon 2006 yarışmasında Sibel Tüzünün Türkiyeyi temsil edeceği şarkı olan SÜPERSTAR seçildi.

Eurovizyon 2006 yarışmasıyla ilgili TRTnin yaptığı yazılı bir açıklamaya göre; Türkiyede bu yıl ülkemizi temsil edecek olan şarkı Sibel Tüzün tarafından hazırlanan 3 eser arasından seçilmiş.

Bu yıl Yunanistanın başkenti Atinada düzenlenecek olan yarışma için belirlenen şarkıya,jürinin değerlendirmeleri sonucunda onay verilmiş.

Tüm yarışma sürecinde şarkının adı olan akılda kalıcı SüperStar kelimesi ile Türkiye kelimesinin bir arada kullanılacağı, bunun da Türkiyenin imajı açısından olumlu katkı sağlayacağı aşikar.

İlk anlarda tatsız ve sıradan gibi algılanabilecek eser, dinlendikçe güzelleşen türden. Tarkandan esintiler de içermiyor değil. Ancak klibinde yer alan dans figürlerinin bir hayli hızlandırılması gerekiyor, çünkü dansçılar çok ağır kalıyorlar.

Şu anda Sertap Erener ve Atenanın Eurovizyonda yer alan ve başarılı olan şarkıları kadar olmasa da yarışma gününe kadar yapılacak modifikasyon ve kaydedilecek gelişmelerle dereceye sokulabilecek bir eser halini alabilir mi hep birlikte göreceğiz.

Sibel Tüzüne şimdiden başarılar dileyelim ve sonuçta bu eser ile katılacaksak herkesin kendisine destek olması gerektiğini de belirtelim.

Ne de olsa bu ülke hepimizin...

:: Müzik

AKSM Konser:  Necdet Kaya

24 Nisan Salı günü saat 20:00’de Atakent Kültür Sanat Merkezi’nde Necdet K...

Kaynak: AtakentHaber

AKSM Konser: Ayşe Sağyaşar

12 Nisan Perşembe günü saat 20:00’de Atakent Kültür Sanat Merkezi’nde Ayşe ...

Kaynak: AtakentHaber

AKSM Konser: Umut Akyürek

15 Mart Perşembe günü saat 20:00’de Atakent Kültür Sanat Merkezi’nde Umut ...

Kaynak: AtakentHaber

Müzik Akademisi - Söyleşi

Müzik Akademisi’nde 25 Şubat Pazar günü Saat 16:00’da Doç. Dr. Okan Murat Ö...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam