:: HABER DETAY

Büyü bozuldu!
Şahin Tercüme Reklam

Büyü bozuldu!


Antalyaspor’un mağlup oluşu sonrası puan farkını açma ve ligi en az beşinci sırada tamamlama fırsatını yakalayan Trabzonspor bu fırsatı değerlendiremeyerek taraftarlarını üzme serisine devam etti! Üstelik puan tablosunda dördüncü sırada yer alan rakibi Galatasaray’ın da akşam oynanan maçta puan kaybetmesi bu üzüntüyü katlamış oldu.

Hâlbuki yeni stadyumun açılması ve takım uyumunun birkaç dokunuşla sağlanması ile Trabzonspor ve taraftarları ligin ikinci yarısına olağanüstü bir rüzgar yakalayarak başlamışlardı.

Beşiktaş maçında iyi oyuna rağmen alınan mağlubiyet hem oyuncular, hem de teknik kadro üzerinde psikolojik olumsuz etkiler bırakmış olacak ki sonrasında oynanan maçlarda ilk maçlara oranla konsantrasyon kayıpları yaşanmaya başladı.

Bu kayıpların en yoğun yaşandığı maçlardan bir tanesi de Kayserispor maçı oldu.

Gol noktalarında bitirici vuruş eksikliği mi dersiniz, oyuncu tercihlerindeki yanlışlıklar mı, yoksa eksik taşların yerini dolduracak ve rotasyona katkı sağlayacak kaliteli ve istikrarlı oyuncuların kadroda bulunmayışı mı! Ne denirse densin taraftarın gözünde artık büyü bozulmuş ve gerçek hayata dönülmüş oldu.

Yeni sezon öncesinde bahanelerin arkasına sığınmaksızın, eksiklerin en ince ayrıntısına kadar tespit edilip kadroda katkı sağlamayan isimlerle yola devam edilmemesi yapılacak en faydalı iş olacaktır.

Bu noktada eldeki oyuncular değersizleştirilmemeli ve yeni gelecek oyuncularda ikinci yarıda dikkat edildiği gibi takım ahengi ve karaktere ekstra bir özen gösterilmeli.

50.yılda mazeret aranmaksızın ’her kulvarda’ rakiplerini deviren bir Trabzonspor’a hem Türk futbolunun, hem de tüm Trabzonsporluların ihtiyacı var.

:: Spor

Filenin Sultanları İçin Olimpiyatlar Macerası Başlıyor

2023 CEV Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyo...

Kaynak: HabetTürk

Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlu Futsal ...

Kaynak: AtakentHaber

Genç Yüzücü Dünya Şampiyonu!

Milli sporcu Kuzey Tunçelli, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampi...

Kaynak: AtakentHaber

Şampiyon Filenin Sultanları!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında çekişmeli ...

Kaynak: AtakentHaber

Sanal Saha Reklam