:: HABER DETAY

İyi ki varsın Kral, İyi ki varsın Eren...
Şahin Tercüme Reklam

İyi ki varsın Kral, İyi ki varsın Eren...


Havanın aşırı nemli oluşundan çok gözlerin nemli oluşu dikkatleri çekiyordu maç öncesi... Bir de ideal kadroda cezalı kaptan Onur’un olmayışı.

Haftaiçi Maçka’da yaşananlar tüm Trabzonsporluları derinden etkilemiş ve bu duygularla taraftarın stadyuma akın edişi maçın havasını bambaşka bir noktaya çekmişti...

Bu maç mutlaka kazanılmalı #İyiKiVarsınEren denebilmeli ve bu mesaj dağa taşa, uçan kuşa, taştan yüreği olanlara ivedilikle ulaştırılmalıydı!

Ulaştırılabilmeliydi ki ’nasıl kıyabildiniz böyle masum bir cana vicdansızlar’ sesi, ’olmayan boş vicdanlarda’ yankılanabilmeliydi...

Tüm bu duygularla bir an önce sonuç alabilmek için maça hızlı başlamayı planlayan Trabzonspor ilk dakikalarda Okay Yokuşlu’nun defanstan çıkarken vermiş olduğu hatalı paralel pasta golü kendi kalesinde görünce bir anda ’panik atak’ modunda rakibinin üzerine gitmeye başladı.

Panik atak atlatılıp oyun kurulmaya başlanınca bunun meyvesinin gol olacağı takımın iştahına bakınca görülebiliyordu...

Böyle bir organize atak sonrası sol ayaklı Mas’ın sağ ayağıyla yapmış olduğu isabetli ortada Kral Burak Yılmaz rakiplerinin arasından yapmış olduğu rahat bir kafa vuruşu ile meşin yuvarlağı ağlara göndermesini bildi.

Kral dönmüştü bir kere! Penaltı pozisyonlarından ofsaytlara, kafa vuruşlarından stoperlerle kora kor mücadeleye ileri uçta hareketlilik geri dönmüştü...

İlk yarı 1-1 sona ererken taraftarlar arasındaki sohbetlerde Konyaspor’dan Fofana, Trabzonspor’dan ise Burak Yılmaz konuşuluyordu.

Konyaspor’da Traore talihsiz bir şekilde sakatlanıp oyundan çıkarken yerine Araz, Trabzonspor’da ise Okay Yokuşlu’nun yerine oyuna Matus Bero giriyordu.

61. dakikada maçın etkili oyuncularından Bongonda’nın sol taraftaki iki boş arkadaşına değil de, nispeten önü daha kapalı olan Bero’yu görüşü ve Bero’nun da kötü bir vuruş sonrası topu direğin üstünden dışarıya gönderişi ile çok net bir pozisyon harcanmış oldu.

Hafta içi kazandığı Süper Kupa ile hava bulan ve maç ilerledikçe yorgun düşmesi beklenen Konyaspor tüm düşüncelerin aksine bu net gol pozisyonuna nazire yaparcasına yakaladığı kendi net pozisyonuyla tüm Trabzonsporluların yüreklerini ağıza getirdi. Neyse ki Kucka fiziksel açıdan yapılabilecek en zoru başararak bacaklarını en son limitine kadar açarak boş kaleye gitmekte olan topu uzaklaştırmasını bildi.

Bu skorla bitmeyeceği belli olan maç zaman zaman çok sert geçse de son sözü yine Kral söyledi.

Olcay Şahan’ın sağ kanattan ortasında Burak Yılmaz son derece soğuk kanlı bir şekilde topu önüne alıp net bir vuruşla Trabzonspor’a skor üstünlüğünü getirdi.

Tüm yürekler maç sonunda aynı şekilde çarpıyordu..

İyi ki varsın Kral, İyi ki varsın Eren...

:: Spor

Filenin Sultanları İçin Olimpiyatlar Macerası Başlıyor

2023 CEV Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyo...

Kaynak: HabetTürk

Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlu Futsal ...

Kaynak: AtakentHaber

Genç Yüzücü Dünya Şampiyonu!

Milli sporcu Kuzey Tunçelli, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampi...

Kaynak: AtakentHaber

Şampiyon Filenin Sultanları!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında çekişmeli ...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam