:: HABER DETAY

61 Kere Maşallah
Atakent Haber Reklam

61 Kere Maşallah


Maç öncesi Trabzonspor forması altında 60 golü bulunan Burak Yılmaz, bulduğu ilk fırsatta plakayı istatistikleri arasına yazdırmayı bildi.

Kralın sahada oluşu takıma o kadar güven veriyordu ki, Trabzonspor taraftarı için Burak Yılmaz demek sanki gol demekle eşdeğer olmuştu...

Gol sonrasında oyun orta alan mücadelesi şeklinde geçmeye başlayınca sıkışan oyunda topa sahip olma mücadelesinin doğal bir sonucu olarak sertlik de artmış oldu.

Burak Yılmaz’ın bulduğu gol o kadar çok konuşulmuş olacak ki, golü attıktan kısa bir süre sonra deyim yerindeyse nazara geldi ve sakatlanıp oyundan çıkmak zorunda kaldı. Yerine giren oyuncu ise beklentilerin aksine Rodallega değil, N’doye olunca rakip ve Aykut Kocaman da derin bir nefes almış oldu! Bu nefes ile rakip hücum bölgesinde daha çok bulunmaya başladı.

İlk yarının bitimine 3 dakika kala sol taraftan kendi çabasıyla gelen Alper Potuk halısaha golü olarak tabir edilebilecek bir gole imza attı. Perreira kendi kanadına dönmekte geç kalınca stoper Uğur Demirok’un rakibi karşılamak durumunda kalması ve doğru şekilde rakibine basmayışı ve sonrasında pozisyona yetişen Perreira’nın da içe kateden oyuncuyu takip etmemesi savunmada kalabalık olunmasına rağmen golün yenmesine neden oldu.

İkinci yarı oyun daha dengeli ve daha moralli olan rakibin baskısı ile devam ederken sahneye Olcay Şahan çıktı. Yusuf Yazıcı’nın asistinde ceza alanı dışından çok sert bir vuruşla kaleci Volkan’ın çabasına rağmen topu ağlarla buluşturdu.

Yusuf Yazıcı oyundan çıkarken yerine Onazi’nin dahil oluşu yine skoru koruma çabasından öteye gitmeyen bir Ersun Yanal tercihiydi...

Nitekim savunmada kalabalık olunmasının gol yenilmeyeceği anlamına gelmediği ucuz bir penaltı golü ile yine anlaşılmış oldu. Kucka’nın kafa ile vurmaya çalışırken kafasından sıyrılıp eline çarpan toptan ile kazanılan penaltı atışını Valbuena ağlara gönderdi.

Bulunan gol ve başka hakem kalmamış gibi aynı takım ile oynanan son üç maçta hakemlik yapma şerefine yine nail olan Ali Palabıyık’ın gereksiz gösterdiği sarı kartlarla Trabzonspor’u budanması, yorgun olmasına rağmen taraftar desteğini arkasına alan rakibinin iştahının iyice artmasını sağladı.

Bu ataklar sonuç getirmeyince deplasmanda alınan bir puan ile eve dönülmüş olundu. Bongonda’nın oyuna çok geç girmesi ve Rodallega’nın da hiç girememesi Burak’ın yokluğunda boş alanların değerlendirilememesi noktasında Trabzonspor’un en büyük eksisi oldu.

Kaybedilen iki puandan ziyade Burak Yılmaz’ın kaybedilmesi Trabzonspor taraftarını daha çok üzmüştür...

Geçmiş olsun kral, bu formunla 41 yetmez, tam 61 kere maşallah diyelim ki bir daha sakatlanma ve bir an önce sahalara dön. Yoksa hem Ersun hoca, hem de Trabzonspor taraftarlarını yine zor günler bekliyor olacak...

:: Spor

Filenin Sultanları İçin Olimpiyatlar Macerası Başlıyor

2023 CEV Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyo...

Kaynak: HabetTürk

Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlu Futsal ...

Kaynak: AtakentHaber

Genç Yüzücü Dünya Şampiyonu!

Milli sporcu Kuzey Tunçelli, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampi...

Kaynak: AtakentHaber

Şampiyon Filenin Sultanları!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında çekişmeli ...

Kaynak: AtakentHaber

Sanal Saha Reklam