:: HABER DETAY

Atanla Tutanın İyi Olacak!
Şahin Tercüme Reklam

Atanla Tutanın İyi Olacak!


İlk yarı boyunca pas hatalarının çok yaşandığı bir maç oldu. Yazımın sonunda yazacağımı baştan yazayım. Bugün atanıyla tutanı iyi olan Trabzonspor oyunu nakış işler gibi işleyip kazanmasını bildi. Bu tarz maçlar da zaten bu şekilde kazanılır. Trabzonspor bugün bunu bize göstermiş oldu. Tıpkı 2010-2011 sezonunda olduğu gibi!

Geçen hafta dedik ya: ‘Avrupai Trabzonspor’. İşte özellikle de atılan golün vermiş olduğu güvenle bu yolda üzerine koya koya ilerliyor Trabzonspor.

Olmayan pozisyondan gol çıkarmasını bilen golcüsü Burak Yılmaz ile devre arasına rahat giren Trabzonspor, ikinci yarıya daha bir özgüvenli çıktı.

Defans hattı tam oturmuşken Mustafa Akbaş’ın sakatlanıp oyundan çıkması Trabzonspor için çok büyük talihsizlikti. Stopere geçmek durumunda kalan Kucka Kasımpaşa forvetlerinin çok fazla zorlayamaması nedeniyle çok da sıkıntı çekmedi.

Galibiyetteki en büyük payı ise elbette ki Rıza hocaya vermek lazım. Zamanlaması mükemmel oyuncu değişiklikleri ve yedek/as tüm oyuncuları formda tutmasını gerçekten takdir etmemek mümkün değil. Üstelik maçın başında adil dağıttığı formalar ile tüm takımın kendisine saygı duymasını kısa süre içerisinde sağlaması da Trabzonspor için ayrı bir kazanç olsa gerek.

Oyuna sonradan giren Rodallega ve Bero’nun gol atması, Olcay Şahan’ın pozisyon bulup, asist yapması da tüm bunları doğrular nitelikteydi.

Kaleci Onur’a bugün ayrı bir parantez açmak gerekir. Birçok pozisyonu kurtararak kalede arkadaşlarına vermiş olduğu güvenle takımın oyundan kopmamasında rolü büyüktü.

Önünde oynayan Hubocan ve Mustafa ile uyumu mükemmeldi. Bunda Hubocan’ın defansı toparlayan etkili ve akıllı futbolunun etkisi ise yadsınamaz.

Orta alanda Onazi ve oyundan çıkana kadar N’doye da maç boyu çok büyük efor sarfetti. Kral Burak attığı golün yanı sıra maç boyu arkadaşlarını oyunda tutmak ve rakibi yormak için çok çabaladı. Takım özgüven kazandıkça Burak Yılmaz’ın önderliğinde her geçen gün daha etkili bir futbol izliyor olacağız.

Her zaman dediğim gibi maç maç düşünmeye devam. Bu tarz Trabzonspor taraftarını ve oyuncularını çok rahatlatıyor... Özellikle de atan ve tutanın iyiyse keyif de veriyor...

:: Spor

Filenin Sultanları İçin Olimpiyatlar Macerası Başlıyor

2023 CEV Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyo...

Kaynak: HabetTürk

Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlu Futsal ...

Kaynak: AtakentHaber

Genç Yüzücü Dünya Şampiyonu!

Milli sporcu Kuzey Tunçelli, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampi...

Kaynak: AtakentHaber

Şampiyon Filenin Sultanları!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında çekişmeli ...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam