:: HABER DETAY

Direkten Dönen Umutlar II
Şahin Tercüme Reklam

Direkten Dönen Umutlar II


Trabzonspor ne zaman potaya girse sıkıntı! Her zaman derim hesap kitap işleri Trabzonspor camiasını bozuyor. Trabzonspor’un yöneticisiyle, teknik adamıyla, oyuncusuyla, taraftarıyla maç maç düşünme stratejisini elden bırakmaması ve gereksiz yere puan tablosuna bakıp hayallere dalmaması tam aksine daha sakin ilerlemesi lazım. Tabii şampiyon olmak isteniyorsa!

Dün oynanan maçta galibiyet hakkedilmese de yine kaderi belirleyen bir direk çıktı Trabzonspor’un karşısına.

Son dakikada Sosa’nın serbest atıştan yapmış olduğu şık vuruş direkten döndükten sonra kalecinin sırtına biraz daha sert çarpsa devre arası çok daha moralli ve ikinci yarı şampiyonluğa daha motive şekilde girecek olan bir Trabzonspor izliyor olacaktık.

Beşiktaş maçında Rodellega’nın direkten dönen topu geçen sezonun kaderini belirlemişti!

Bazen hayat direkten döner derler ya, bu işte Trabzonspor taraftarı için öyle bir anlam taşıyor... Kaderin bize bir oyunu mu? Bilemeyiz...

Gerçi kaybedilen bir şey olmadığını düşünüyorum. Puan durumunda üst sıralardaki rakipler bu bonkörlüğü gösterdiği müddetçe puan kaybı yaşasak da konsantrasyon kaybı yaşamamalıyız! Buna gerekçe olarak en güzel örnek beş maçlık galibiyet serisinin tabloyu ne derece değiştirebildiğinin görülmüş olmasıdır.

Dün oynanan oyunda oyuncu değişikliklerinde yaşanan gecikmeler Trabzonspor taraftarı açısından her ne kadar oyuna etki etmiş olarak gözükse de kağıt üzerinde dört eden iki kere iki sahada dört etmiyor işte!

Sosa’nın oyuna girdikten sonra geçen maçların aksine çok istekli ve arzulu olması belki bu maçı kurtaramasa da ikinci devre için Trabzonspor açısından çok büyük bir artı olacağının sinyallerini verdi.

Şampiyonluklar Burak Yılmaz ve Sosa gibi tecrübeli oyuncuların takımı sahiplenip, soğuk kanlılıkla yapacak oldukları katkılardan geçiyor aslında... Bu oyunculara Kucka da eklenirse ikinci devre maçlarda oyun anlamında da daha zevkli bir seyir ortaya çıkacaktır.

Defansta Hubocan Trabzonspor’a adeta can oldu. Gerçekten de uzun zamandır aranan ilik aile içinde mevcutmuş meğer! Yapılacak ikinci stoper takviyesi ile defans hattının çok daha güçlenmiş olacağı gerçeği de ayrı bir umut vermiyor değil...

Rakiplerin ekstra bir motivasyonla önümüzde set olacağı gerçeğinden hareketle yola çıkıp, takım üst sıralardayken daha sakin kalması şart. İkinci yarıyla birlikte bu yolculuğa devam edecek gemiyi idare etme işinin de en iyi şekilde yapılması gerekiyor.

Bu şekilde sahada direkten dönülse bile en azından hayatta direkten dönülmemiş olması da belki şampiyonluğun en önemli anahtarlarından birisi olabilir!

:: Spor

Filenin Sultanları İçin Olimpiyatlar Macerası Başlıyor

2023 CEV Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyo...

Kaynak: HabetTürk

Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlu Futsal ...

Kaynak: AtakentHaber

Genç Yüzücü Dünya Şampiyonu!

Milli sporcu Kuzey Tunçelli, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampi...

Kaynak: AtakentHaber

Şampiyon Filenin Sultanları!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında çekişmeli ...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam