:: HABER DETAY

‘O Ses’ Lütfiye Oldu
Şahin Tercüme Reklam

‘O Ses’ Lütfiye Oldu


O Ses Türkiye 2018 Sezonunun birincisi Lütfiye oldu.

Finaline Yıldız Tilbe ve Hadise’nin takımından birer, Gökhan ve Murat Boz’un takımından ise ikişer kişinin kaldığı O Ses Türkiye 2018 sezonunun şampiyonu yapılan halk oylaması sonucu belli oldu.

Finale Aydan Kahraman, Ceren Düzova, Lütfiye Özipek, Nihat Mugil, Oğulcan Bolcan ve Yener Bulut-Ümit Durak ikilisi kaldı. İlk turda Ceren ve Aydan, ikinci turda ise Nihat ve Oğulcan elendi.

Finalde bu sene de şampiyon Gökhan’ın takımından çıkmış oldu. Finalde muhteşem iki performans sergileyen Lütfiye ve Yener-Ümit ikilisinden oylama sonucu galip çıkan Kıbrıslı Lütfiye oldu.

Lütfiye Özipek Kimdir?

Lütfiye Özipek, 1990 yılında Kıbrıs’ta dünyaya geldi. Müzikal kariyerine çok küçük yaşta piyano çalarak başlayan Özipek, o günden bu yana serüvenine devam ediyor. Özipek, lise eğitimini Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde tamamlamasının ardından, önce Lefkoşe Üniversitesinde caz eğitimi, ardından da İngiltere’de Pop Müzik ve Söz Yazarlığı Eğitimi alarak 2013 yılında mezun oldu. Kıbrıs’ta verdiği konserlerinde pop, caz ve alternatif müziğe yer veren Özipek, Türkiye’de kendi söz ve bestelerinden oluşan albüm için çalışmalarını sürdürüyor.

:: Müzik

AKSM Konser:  Necdet Kaya

24 Nisan Salı günü saat 20:00’de Atakent Kültür Sanat Merkezi’nde Necdet K...

Kaynak: AtakentHaber

AKSM Konser: Ayşe Sağyaşar

12 Nisan Perşembe günü saat 20:00’de Atakent Kültür Sanat Merkezi’nde Ayşe ...

Kaynak: AtakentHaber

AKSM Konser: Umut Akyürek

15 Mart Perşembe günü saat 20:00’de Atakent Kültür Sanat Merkezi’nde Umut ...

Kaynak: AtakentHaber

Müzik Akademisi - Söyleşi

Müzik Akademisi’nde 25 Şubat Pazar günü Saat 16:00’da Doç. Dr. Okan Murat Ö...

Kaynak: AtakentHaber

Atakent Haber Reklam