:: HABER DETAY

Beto’ndan Kale
Şahin Tercüme Reklam

Beto’ndan Kale


Trabzonspor takımı sezonun en iyi oyununu ortaya koymasına rağmen Göztepe kalecisi Beto’yu geçemedi...

Beto ise birbirinden güzel kurtarışlarıyla maçın önüne geçti!

Maçın Trabzonspor adına etkili isimleri Abdülkadir-Sosa ikilisi ve Okay’dı. Resmen gözlerimizin pasını sildiler.

Hubocan defansta yine güven verdi. Kanatlarda Novak ve Kamil Ahmet sırıtmadı. Kucka ve Olcay günlerinde olsalar daha etkili olunabilirdi.

Bol gol pozisyonuna rağmen Rodallega ceza alanında çok yalnız kaldı ve bulduğu ya da bulabileceği pozisyonlarda da Burak Yılmaz’ı aratmadı değil! Net penaltısının verilmeyişi ise hem kendi, hem de takım adına en büyük talihsizlikti.

Kucka’nın yerine ikinci yarıda N’doye’u dahil eden Rıza hocanın en büyük yanlışı onu sol kanada hapsetmesiydi. Halbuki Rodallega ile çift santrafor oynayabilirlerdi! N’doye’ye yapılan harekete kırmızı kart verilmemesi ise yine maçın hakemine yakışan bir karardı!!!

Yusuf Yazıcı da Olcay’ın yerine sonradan oyuna girdi ancak o da etkili olamadı. Sarı kart görüp cezalı duruma düşmesi belki kendini toparlaması için bir fırsat olabilir. Kendisi için bu arayı her anlamda iyi değerlendirmeli yoksa taraftarın aşırı baskı ve eleştirisi altında kaybolması an meselesi!

Ligin en çok ikili mücadele kazanan ve kafa topu alan oyuncusu Okay ise bu maçta da mükemmele yakın bir performans gösterdi ancak yine de eleştirenler var. Ekstra çalışmalarla kendini günden güne fiziksel olarak daha da güçlendiriyor ve rakiplerini adeta eziyor. Hatta bazı pozisyonlarda aşırı özgüveninden kaynaklanan gereksiz hareketler de yapmadı değil! Yol yakınken Rıza hoca Okay’ı bu konuda mutlaka uyarmalı!

Trabzonspor taraftarına maç öncesi “İyi oyunu ve beraberliği mi yoksa kötü oyunu ve üç puanı mı tercih edersin?” diye sorsalar bir çoğu iyi oyunu tercih ederdi ancak maç sonrası iyi oyuna rağmen yaşanan puan kaybı okların Rıza hoca’ya ve yönetime dönmesine neden oldu!

Şampiyon olmak istiyorsa Trabzonspor hem güzel oyun oynamalı, hem de skoru bulmalı. Ancak bu oyunu Trabzonspor’a oynatabilecek ve skoru bulabilen tek hocanın da bu camia değerini bilemedi!

Yıllarca yönetimler, hocalar, oyuncular gitti/geldi hatta okunduğu ve büyülü olduğu iddia edilen stadyum bile değişti ancak Trabzonspor’un makus kaderi değişmedi!

Takım ne kadar iyi oyunculardan oluşursa oluşsun illaki en zayıf halkayı arayıp bulan ve olur olmaz linç kampanyası başlatan taraftarlar mı acaba artık kendilerini değiştirmeli ve aşırı eleştirel kültüre bir son vermeyi düşünmeli? Stresin motivasyon olarak kullanılması olumlu sonuçlar da verir ancak takım paçasından aşağıya çekilmeden verilecek koşulsuz destek ile daha başarılı olmaz mı?

Unutmayınız ki her zaman karşınızda Beto’ndan kaleler olmayacak. Neden her biriniz vereceğiniz destek ile o Beto’ndan barajları aşacak bir damla olarak takımınıza katkı vermeyesiniz!

:: Spor

Filenin Sultanları İçin Olimpiyatlar Macerası Başlıyor

2023 CEV Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyo...

Kaynak: HabetTürk

Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlu Futsal ...

Kaynak: AtakentHaber

Genç Yüzücü Dünya Şampiyonu!

Milli sporcu Kuzey Tunçelli, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampi...

Kaynak: AtakentHaber

Şampiyon Filenin Sultanları!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında çekişmeli ...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam