:: HABER DETAY

Sabrın Seri Sonu
Şahin Tercüme Reklam

Sabrın Seri Sonu


Gençlerbirliği maçı Trabzonspor için 12 maçlık kaybetmeme serisinin sonu değildi ancak mantalite ve sahada oynanan oyun Trabzonspor taraftarının belki de sabrının sonuydu!

Üst üste aldığı beraberliklerle günü geçiştirmeye alışan teknik kadro ve oyuncular yine şaşırtmadılar!

Özellikle Burak Yılmaz oyunda olmayınca gol yollarında alternatif üretmekte zorlanan ve sürekli kazanmaya değil, kaybetmemeye oynatan teknik kadro her ne kadar maç kaybedilmese de her geçen hafta camiaya hayal kırıklığı yaşatma serisini devam ettiriyor.

Oysaki ilk gelişinde yaptığı dokunuşlarla takıma hayat verdiği düşünülen Rıza Çalımbay ve ekibi ilerleyen haftalarda kaybetmeme üzerine yoğunlaşınca Trabzonspor taraftarını asla tatmin etmeyecek bir oyun anlayışı ortaya çıktı.

Geçen haftanın aksine takım oyun olarak da düşüş gösterip, gol yollarında da çözüm bulunamayınca Trabzonspor taraftarı için her şey daha da sıkıcı bir hal aldı.

Sistemi olmayan bir takım ne kadar çabalarsa çabalasın belirli bir yere kadar gelebilir. Yani bu gidişle Trabzonspor ne uzar, ne kısalır!

Yol yakınken ve düşme ihtimali de ortadan kalktığına göre Rıza hoca ve ekibine teşekkür edip yolları ayırmalı ve gelecek sezon için sistemi olan başarıya aç yabancı bir hoca ile şimdiden anlaşıp yola çıkılmalıdır!

İdeal olanı başkan Muharrem Usta’nın erken seçim kararı alması ve teknik direktör seçim kararını da yeni seçilecek yönetime bırakmasıdır. Ancak saha içi ve dışındaki başarısızlıkların vermiş olduğu özgüvensizlik büyük olasılıkla başkanın Trabzonspor macerasının son bulmasına neden olacaktır.

Muharrem Usta’nın da elbette birçok hatası olmuştur ancak camianın her bir ferdinin de Trabzonspor’un bu duruma düşmesindeki kendi rolünü de gözden geçirmesinde fayda vardır.

Sahada güçlü olabilmek için öncelikle yönetimin güçlü olması gerekir. Bu noktada iç çekişmeleri bırakıp camianın önde gelenlerinden oluşan güçlü bir yönetim oluşturulması Trabzonspor’un geleceği açısından zaruridir.

Malum yenilmezlik serisinin değil, galibiyet serisinin tatmin edeceği bir çağdayız. İşin gerçeği başarı geldikçe kasaya para girmekte. Bu sebeple A’dan Z’ye yenilenmeli ve bir sonraki seneyi ıskalamamak ve sonuca ulaşmak için her türlü önlem şimdiden alınmalıdır...

:: Spor

Filenin Sultanları İçin Olimpiyatlar Macerası Başlıyor

2023 CEV Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyo...

Kaynak: HabetTürk

Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlu Futsal ...

Kaynak: AtakentHaber

Genç Yüzücü Dünya Şampiyonu!

Milli sporcu Kuzey Tunçelli, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampi...

Kaynak: AtakentHaber

Şampiyon Filenin Sultanları!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında çekişmeli ...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam