:: HABER DETAY

50 Milyar TL’lik Hibeye Başvurular Başladı
Şahin Tercüme Reklam

50 Milyar TL’lik Hibeye Başvurular Başladı


IPARD II Programı çerçevesinde 50 Milyar TL’lik hibe için Üçüncü Başvuru Çağrı İlanı kapsamında proje başvuru ve kabul işlemleri TKDK’da (Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu) 12 Şubat 2018 tarihi itibariyle başladı. Bilindiği üzere IPARD Avrupa Birliğine Katılım Öncesi bir Kırsal Kalkınma Programı. Bu hibenin kullanılmayan kısmı belirli bir süre sonra geri iade edildiğinden mümkün olduğunca fazla başvuru yapılması konusunda halkımızın bilinçlendirilmesi gerekiyor.

Tarımsal ürünler, et ve süt işletmeleri, yumurta ve tavukçuluk gibi birçok sektörde verilecek desteklerden faydalanabilmek için Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun Türkiye genelinde 42 ilde yer alan koordinatörlüğüne başvurmak ve proje sunmak yeterli olacak.

IPARD 2 kapsamında verilecek desteğin 2020 yılına kadar 5 milyar TL olduğu ve iki ay içerisinde bugüne kadar 1600 proje başvurusu yapıldığı ve 800 milyon TL civarında hibenin işleme konulduğu öğrenildi. Üçüncü çağrısı yapılan hibe destek programında ilk çağrıda başvuru yapanların ödemeleri bu yıl içersinde, ikinci çağrıda başvuru yapanların ödemeleri ise proje nihai seçimleri sonrası yapılacak ve projeler hayata geçirilecek.

Konu ile ilgili daha detaylı bilgi için lütfen burayı tıklayın.

:: Genel

Marmara Denizi’nde Peş Peşe Depremler

Marmara Denizi, Gemlik Körfezi’nde 3.2, 3.3 ve 3.1 büyüklüğünde depremler m...

Kaynak: AtakentHaber

İstikbal Göklerdedir

Türkiye’nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı’nın da içinde bulunduğu SpaceX...

Kaynak: AtakentHaber

Akaryakıta ÖTV Zammı!

Akaryakıtta alınan ÖTV tutarı otomatik olarak, Türkiye İstatistik Kurumu’nu...

Kaynak: AtakentHaber

Beklenen Asgari Ücret Zammı Belli Oldu

Milyonlarca çalışanın nefeslerini tutup beklediği 2024 yılı asgari ücret za...

Kaynak: AtakentHaber

Sanal Saha Reklam