:: HABER DETAY

İstiklal Marşının Kabulü İçin Müthiş Gösteri
Şahin Tercüme Reklam

İstiklal Marşının Kabulü İçin Müthiş Gösteri


Atakent Toki İlköğretim Okulu 4E Sınıfı öğrencileri, İstiklal Marşının Kabulünün 97. Yıl Dönümü ile ilgili düzenledikleri etkinlikte bu sene emekli olacak olan öğretmenleri Şengül Küçükaltun yönetiminde müthiş bir gösteriye imza attılar.

Çok sayıda protokol, öğretmen, öğrenci ve velinin katılımı ile gerçekleştirilen etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Sunumunu Şimal Karadeniz ve Kaan Kolar adlı öğrencilerin yaptığı törende İstiklal Marşı’nı yine 4E sınıfı öğrencilerinden Deniz Adalı piyano ile icra etti.

Sonrasında Toki İlkokulu Müdürü Mehmet Değmez kısa bir konuşma yaparak günün anlam ve önemine işaret etti ve katılımcılar ile organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.



4E sınıfı öğrencilerinden aynı zamanda okul öğrencileri başkan yardımcısı Selin Şahin, Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ile ilgili hazırlamış olduğu yazıyı konuklara okudu.



Daha sonra 4E sınıfından Almina Özbudak ve Nisa Yiğit günün anlam ve önemini belirten birer şiir okudular.



Slayt gösterisinin ardından 4E sınıfı öğrencileri muhteşem bir tiyatro gösterisine imza atarak izleyicileri İstiklal Marşının yazıldığı, cumhuriyetin kruluşunun ilk yıllarına götürdüler. İstiklal Marşının yazılış hikayesini anlatan tiyatro gösterinde, gösteri için özel olarak hazırlanan dekorlar ve kostüm olarak dönemin kıyafetlerinin kullanılması ile izleyicilere profesyonele yakın bir gösteri sunulmuş oldu.



Tiyatro gösterisinin ardından sahnede İstiklal Marşının ilk iki kıtası okunduktan sonra seyircilerin arasından grup grup ayağa kalkan 4E sınıfının diğer öğrencileri, marşın geriye kalan kıtalarını büyük bir çoşku ile okuyup hep beraber sahneye çıktılar. Bu anlara şahit olan izleyiciler öğrencilerin bu şovunu ayakta alkışladı.



Toplu fotoğraf çekiminin ardından tören sona erdi.



Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de programının yoğunluğu nedeniyle katılamadığı gösteriye mandilina ağacı göndererek minik öğrencilere güzel bir jestte bulundu.



VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

:: Atakent

15 Şehitler Köprüsü Bu Gece Kapalı Olacak

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklama ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsünün 29...

Kaynak: AtakentHaber

Köprü Ve Otoyol Ücretlerine Zam Geri Çekildi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun otoyol ve köprü geçişleri...

Kaynak: AtakentHaber

Köprü Ve Otoyol Ücretlerine Zam Geldi

Karayolları Genel Müdürlüğü, `Otoyol ve köprü ücretleri, 25 Ekim 2023 Çarşa...

Kaynak: AtakentHaber

29 Ekim’de Bazı Metrolar Ücretsiz Olacak

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyl...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam