:: HABER DETAY

Hayat devam ediyor...
Şahin Tercüme Reklam

Hayat devam ediyor...


Haftalardır istifalar nedeniyle güç kaybeden yönetimin kendini tazelemesi gerektiğini, hatta Mayıs ayı sonunda yapılacak olağanüstü kongreyle kurulacak Mutabakat Yönetimi öncülüğünde tüzük tadilatı yapılıp Aralık ayında kongreye o şekilde gidilmesini önermekteydim.

Yönetim kongre kararı aldı almasına ancak kongre zamanlama olarak bende olduğu kadar tüm camiada da hayal kırıklığı yarattı.

Üstelik 250 bin Avro gibi Trabzonspor için çerez parası olabilecek bir rakam için FİFA tarafından konulan transfer yasağının üzerine kongre kararının alınıp Muharrem Usta’nın tekrar aday olmayacağı söylentileri de camiayı umutsuzluğa sevk etti.

Umarım en kısa sürede camiada aklı selim galip gelir ve bir mutabakat yönetimi kurulabilir. Önümüzdeki süre ne kadar kısa da olsa bu kısa kongre süreci daha çok su kaldırır...

Akhisar maçına gelecek olursak birçok eksiğine ve olağan üstü kongre kararına rağmen Trabzonspor için hayat (lig) devam ediyor!

Okay Yokuşlu zorunlu olarak başladığı stoper mevkiinde toplara zamanında müdahaleler yaparken, Trabzonspor bu sayede topu da oyuna daha iyi soktu. Hatta Okay’ın bir çok pozisyonda ileri çıkışı takıma ekstra ofans gücü sağladı. Bir bakıma takım 12 kişi oynadı. Nitekim köşe atışından gelen ortaya şık bir kafa vuruşu yaparak takımının galibiyetinde de büyük rol üstlendi...

Maç boyu Sosa’nın atacağı toplarla etkili olmaya çalışan Trabzonspor, Burak Yılmaz ile birçok gol pozisyonundan faydalanamadı.

Burak Yılmaz’ın son haftalardaki gereksiz agresifliği maç boyu devam etti. Ancak kral 83. dakikada sağ çaprazdan zor pozisyonda kalecinin bacağının arasından topu geçirerek golü atınca ortalık süt liman oldu.

Bu dakikadan sonra rahatlayan Trabzonspor Burak Yılmaz ile coştu. Kral oyuna sonradan giren Dame N’doye’a mükemmel bir asist yaptı. Dame N’doye’un gelişine vuruşu da en az asist kadar güzeldi.

Maçın uzatma dakikalarında yenilen gol ise kaptan Onur’a yakışmadı.

Her şeye rağmen kazanılan galibiyetle bir gün kurtarışmış oldu!

:: Spor

Filenin Sultanları İçin Olimpiyatlar Macerası Başlıyor

2023 CEV Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyo...

Kaynak: HabetTürk

Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlu Futsal ...

Kaynak: AtakentHaber

Genç Yüzücü Dünya Şampiyonu!

Milli sporcu Kuzey Tunçelli, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampi...

Kaynak: AtakentHaber

Şampiyon Filenin Sultanları!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında çekişmeli ...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam