:: HABER DETAY

Küçükçekmece Belediyesi’nden Alkışlanacak Bir Karar
Atakent Haber Reklam

Küçükçekmece Belediyesi’nden Alkışlanacak Bir Karar


21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla alınan kararla Küçükçekmece Belediyesi Halkalı Sosyal Tesisleri’nde her Pazartesi günü Down Sendromlu çocuklar ve aileleri ücretsiz olarak ağırlanacak. Down sendromlu çocukların sosyalleşmesi ve yaşıtlarıyla bir araya gelerek aktivitelerde bulunmalarına imkan sağlamak amacıyla başlatılan proje aileleri oldukça mutlu etti.

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde Selçuklu Parkı’nda çocuklarla bir araya gelen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de kararı çocuklar ve aileleri ile paylaştı. Aileler memnuniyetini dile getirirken etkinlik kapsamında Down Sendromlu çocuklar da önce parkta gönüllerince eğlendi. Ardından da parkın içinde bulunan Küçükçekmece Belediyesi Halkalı Sosyal Tesisleri’nde aileleriyle birlikte kendileri için hazırlanan ikramları tattı.

Down Sendromlu çocuklar ve ailelerinin gönüllerince eğlenmesi için bir günü onlara ayırdıklarını ifade eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, `Bu gün özel çocuklarımızla birlikteyiz Down Sendromu bir hastalık değil, bunlar özel çocuklarımız. Bu çocuklarımızla ve ailelerimizle artık her Pazartesi bu parkta buluşacağız. Onların eğlenmelerini, birbirlerini daha iyi tanımalarını sağlayacağız. Neşelerine ortak olacağız, burada onlara küçük ikramlarımız olacak. Aileleri ve çocuklarımız için farklı bir gün yaşatmaya çalışacağız. Down Sendromlu çocuklarımızın aileleri, çocuklarının sosyalleşeceği mekanlar arıyorlar. Ben bu projelerin gelişerek çoğalacağını düşünüyorum. Onların mutluluğunu görmek bizim için keyifli` dedi.

:: Atakent

Atakent’teki Sitelerde Cumhuriyetin 100.Yılı Etkinlikleri

Atakent Mahallesinde Cumhuriyetimizin 100. Yılı çerçevesinde birçok ücrets...

Kaynak: AtakentHaber

15 Şehitler Köprüsü Bu Gece Kapalı Olacak

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklama ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsünün 29...

Kaynak: AtakentHaber

Köprü Ve Otoyol Ücretlerine Zam Geri Çekildi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun otoyol ve köprü geçişleri...

Kaynak: AtakentHaber

Köprü Ve Otoyol Ücretlerine Zam Geldi

Karayolları Genel Müdürlüğü, `Otoyol ve köprü ücretleri, 25 Ekim 2023 Çarşa...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam