:: HABER DETAY

Kısır Maç, İyi Sonuç
Atakent Haber Reklam

Kısır Maç, İyi Sonuç


Geçen hafta derbide ortaya koyulan coşkulu oyunun karşılığı olan skor alınamasa da bu hafta kısır oyuna rağmen skorun bulunması futbolun doğası gereği olsa gerek. 2+2 çoğu zaman 4 etmiyor!

Trabzonspor için geçen haftaki galibiyetten sonra bu maçın önemi büyüktü. Bunun bilincinde olarak maça deplasman oyununa uygun bir formatta çıktı Trabzonspor. Bu temkinli oynama isteği de ister istemez kısır bir oyun ortaya konulmasına neden oldu. Onazi’nin olmayışı da formasyonda bazı değişiklikler getirdi. Ayrıca takımda bazı oyuncular yerlerinde oynamayınca tam verimli bir oyun ortaya koyamadılar.

Maçın kırılma anı beraberliğe razı olan Ertuğrul hocanın Kayserispor’da Deniz Türüç’ü oyundan çıkarttığı andı. Bu hamleye karşı hafta içi annesi vefat eden forvet Ekuban’ı Olcay’ın yerine oyuna alarak karşılık veren Ünal hoca bu maçta puana ihtiyaç duyulduğu mesajını oyunculara vermiş oldu.

Ortada etkisiz kalan Abdülkadir’in kanada geçişi de oyunu hareketlendirdi. Nitekim sonradan oyuna giren iki oyuncu Ekuban ve Amiri de golleri sıralayarak önce Ünal hocalarına sonra da taraftarlarına en güzel hediyeyi vermiş oldular.

Yusuf Yazıcı ve Sosa ilk yarıda direklere takılmıştı ancak ikinci yarının sonlarında sabreden taraf olan Trabzonspor sabırlı oyunun karşılığını almış oldu.

Genç Hüseyin ve Uğurcan bugünkü maçta yine sırıtmadılar. Hatta Hüseyin Türkmen stoperde çok kritik işlere imza atarken maç içerisinde güven ve gelecek için de umut verdi.

Hafta içi kupa hafta sonu da Konyaspor ile oynanacak lig maçı Trabzonspor’un rotasını belli edecek.

Hafta hafta, maç maç düşünüp ufak dokunuşlarla hedef koymadan ilerlemek Trabzonspor’a her zaman için iyi geliyor. Bu sebeple bir sonraki maça iyi hazırlanıp kazanmaya odaklanılmalı. Bu şekilde yakalanacak bir seri ile beklenen başarı zaten otomatikman gelecektir.

Son bir not düşmek gerekirse; Ekuban’ın vefat eden annesine rahmet ve başkanlık seçimi dolayısı ile tek aday Ahmet Ağaoğlu ve yeni yönetime de başarılar diliyorum.

:: Spor

Filenin Sultanları İçin Olimpiyatlar Macerası Başlıyor

2023 CEV Milletler Ligi ve Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda şampiyo...

Kaynak: HabetTürk

Down Sendromlu Futsal Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlu Futsal ...

Kaynak: AtakentHaber

Genç Yüzücü Dünya Şampiyonu!

Milli sporcu Kuzey Tunçelli, İsrail’de düzenlenen Dünya Gençler Yüzme Şampi...

Kaynak: AtakentHaber

Şampiyon Filenin Sultanları!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2023 CEV Avrupa Şampiyonasında çekişmeli ...

Kaynak: AtakentHaber

SiparisYolda.com Reklam